Noile televizoare LG OLED 2023 din seria evo dezvăluite

Expoziția de tehnologie CES (Consumer Electronics Show) 2023 va începe pe 5 ianuarie la Las Vegas, SUA. Înainte de eveniment, companiile au început să confirme dispozitivele care vor fi prezentate la CES 2023. În timp ce Samsung a anunțat noi televizoare și monitoare OLED , LG și-a dezvăluit gama de televizoare OLED 2023 înainte de evenimentul CES.

Televizoare LG OLED 2023 cu mai multe funcții inteligente

Într-un comunicat de presă, compania a anunțat gama de televizoare LG Z3, LG G3 și LG C3 OLED evo. Aceste televizoare OLED oferă o experiență de vizionare premium, cu iluminare automată, tehnologii puternice de procesare a imaginii și o versiune îmbunătățită a platformei webOS.

Televizoare LG OLED 2023 evo

Potrivit companiei, noile televizoare LG OLED 2023 oferă o luminozitate mai mare, o precizie mai mare a culorilor și o claritate impresionantă, deoarece sunt echipate cu tehnologia OLED evo a companiei și cu noul procesor α9 AI Gen6.

Noul procesor din seria alfa se bazează pe tehnologia de învățare profundă asistată de AI pentru a produce o calitate superioară a imaginii și audio. AI Picture Pro promite o experiență de vizualizare detaliată în fiecare cadru, mărind imaginile și îmbunătățind maparea dinamică a tonurilor. De asemenea, rafinează anumite obiecte, cum ar fi fețele oamenilor, pentru o experiență din viața reală. Tehnologia Brightness Boost îmbunătățește luminozitatea cu până la 70%.

TV LG OLED 2023 evo

Gama dispune de cea mai recentă versiune de webOS

WebOS, care vine preinstalat pe noile televizoare LG OLED 2023, oferă o interfață de utilizator reproiectată. Există „Carduri rapide” pentru o navigare mai ușoară către conținut și servicii; sunt organizate în categorii precum Home Office, Gaming, Music și Sports. AI Sound Pro este alimentat de procesorul alfa, care generează ieșire surround virtuală 9.1.2 prin difuzoarele încorporate. Noile televizoare acceptă și Dolby Vision și Dolby Atmos. Cu o rată de răspuns de 0,1 milisecundă și funcția Game Optimizer, televizoarele LG OLED 2023 oferă o experiență de joc îmbunătățită.

Noile televizoare LG OLED 2023 nu au unități de iluminare din spate. Prin urmare, sunt necesare mai puține materiale pentru a le construi în comparație cu un televizor LED convențional. De asemenea, aceste dispozitive sunt echipate cu componente reciclabile.

Vom afla mai multe în zilele următoare, când vom putea cunoaște în detaliu toate caracteristicile și le vom vedea live. Sosirea lor pe piețe este așteptată în următoarele luni, dar nu avem încă o dată precisă.

Până când apar noile televizoare LG OLED 2023, vă puteți bucura și de smart tv-urile LG OLED listate pe eMAG. Iată câteva din ofertele acestui magazin online:

Produs
Denumire
Calificativ
Samsung Galaxy A53 5G Albastru
Televizor LG OLED OLED55C11LB, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G
5/5
Samsung Galaxy A53 5G Negru
Televizor LG OLED77C11LB, 195 cm, Smart, 4K Ultra HD, OLED, Clasa G
4.5/5
Samsung Galaxy A53 5G Negru
Televizor LG OLED OLED55G23LA, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa G
4.5/5
Samsung Galaxy A53 5G Negru
Televizor LG OLED OLED65G23LA, 164 cm, Smart, 4K Ultra HD, 100Hz, Clasa F
4.5/5

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x