Laptop de gaming LG UltraGear 17G90Q specificații, preț

LG tocmai a făcut oficial ceea ce consideră primul său laptop de gaming, LG UltraGear 17G90Q. Este o propunere cu a 11-a generație Inter Tiger Lake H, un procesor însoțit de un NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q . Este o bestie la putere, cu specificații interesante.

Printre acestea, un panou care este actualizat cu o rată de actualizare de 300 Hz, un sistem de răcire cu cameră de abur și un sistem de sunet destul de îngrijit. Acestea sunt specificațiile și caracteristicile tehnice ale noului laptop pentru gameri de la LG.

LG UltraGear 17G90Q specificații și caracteristici

Noua propunere a LG mizează pe un Intel Tiger Lake H de ultimă generație, alături de o placă grafică NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, unul dintre elementele cheie ale acestui laptop orientat spre gaming și cel mai rapid pe care compania îl oferă pentru notebook-uri.

Această configurație este însoțită de până la 1 TB de stocare internă și 32 GB de RAM, alimentată de o baterie de 93Wh , pe care nu au dat date specifice despre durata sau încărcarea acesteia.

LG UltraGear 17G90Q gaming

Panoul este IPS de 17 inchi, cu rezoluție Full HD și rată de reîmprospătare de 300 Hz, tastatura este RGB și are un cititor de amprentă pe butonul de pornire. Carcasa laptopului este realizată din aluminiu, cu o greutate totală de peste 2,60 kg.

În ceea ce privește porturile, are atât două porturi Type C (unul dintre ele USB 4), cât și două porturi USB A, ethernet, HDMI, mufă pentru căști și slot pentru card microSD, pe lângă intrarea de încărcare.

În sfârșit, putem evidenția munca pe care LG promite că o va face cu audio, compatibil cu DTS: X Ultra și cu două difuzoare care transmit direcționalitate în jocuri în mod dinamic.

Preț și disponibilitate

Prețul pentru 17G90Q nu a fost încă anunțat, dar LG spune că va anunța mai multe detalii la CES pe 4 ianuarie. Va fi lansat mai întâi în SUA și Coreea de Sud la începutul anului 2022.

Vom actualiza această postare cu informațiile corespunzătoare dezvăluite de producător.

Specificații tehnice pe scurt

  • Ecran: IPS 17″, FHD (1.920 x 1.080), 1 ms latență, 300 Hz rata de refresh
  • Dimensiuni și greutate: 400 x 271,6 x 20,9 mm, 2,64 kg
  • Procesor Intel Tiger Lake 11gen
  • Placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3080 Max-Q
  • Memorie RAM 16/32 GB
  • Spațiu de stocare până la 1 TB, două sloturi SSD NVMe
  • Porturi: USB 4 Gen 3×2 tip C, USB 3.2 Gen 2×1 tip C, 2x USB A 3.2, HDMI, MicroSD, Ethernet
  • Cameră web HD
  • Baterie de 93Wh
  • Sistem de operare Windows
0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x