Televizoare cu NFT? Samsung intră în cursa criptoactivă

Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung intră în cursa criptoactivă dezvăluind o nouă gamă de televizoare inteligente cu o platformă integrată de simboluri nefungibile (NFT). Noile smart TV-uri Samsung din 2022, cum ar fi Micro LED, Neo QLED și The Frame, vor avea o aplicație NFT Platform care poate fi folosită „pentru descoperirea, cumpărarea și comercializarea operelor de artă digitale”, potrivit unui anunț de luni.

„Odată cu creșterea cererii de NFT, nevoia unei soluții la peisajul fragmentat de vizionare și achiziție de astăzi nu a fost niciodată mai mare”, a menționat compania.

Platforma NFT va permite creatorilor să-și împărtășească arta cu lumea și îi va permite potențialilor cumpărători „ să previzualizeze un NFT înainte de a-l cumpăra și să învețe despre istoria unui NFT și metadatele Blockchain”.

În 2022, compania își propune să introducă primul explorator smart TV NFT și agregator de piață. Viitoarea platformă va permite telespectatorilor să răsfoiască și, de asemenea, să schimbe NFT-uri fără a părăsi canapeaua.

Conform informațiilor anunțate, funcția de calibrare inteligentă de pe televizoare va ajusta automat setările de afișare în funcție de valorile prestabilite ale creatorului NFT. Astfel, lucrările vor avea o calitate a imaginii apropiată de originalul. Este posibil să ne gândim la el ca la un sistem similar precum Dolby Vision sau Netflix Calibred Mode.

Este cu adevărat surprinzător că Samsung a adus un astfel de suport NFT la televizoare, pentru că nu am mai întâlnit o astfel de dezvoltare până acum. Care vor fi pașii altor companii în acest sens, modul în care suportul NFT al Samsung va primi feedback, vom aștepta și vom vedea împreună.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x