Monitor LG DualUp: Primul monitor cu format 16:18

LG a anunțat astăzi noul monitor DualUp (28MQ780) cu un raport de aspect unic de 16:18. Acesta este un format complet nou pe piața monitoarelor și va fi cu adevărat util pentru profesioniști, inclusiv pentru creatorii și editorii video.

Noul monitor LG DualUp are un ecran Nano IPS cu diagonală de 27 inch și rezoluție Square Double QHD (2.560 x 2.880). Este ca două ecrane de 21,5 inch stivuite vertical și vine cu o funcție de vizualizare divizată pe verticală, care permite utilizatorilor să vadă mai multe dintr-o singură privire. 

Monitorul LG 28MQ780 DualUp are o luminozitate maximă de 300 nits, acceptă HDR10, un raport de contrast de 1000: 1, iar acoperirea DCI-P3 este de 98%. DualUP oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de conectivitate, inclusiv trei porturi USB-C cu suport DisplayPort și livrare de energie de până la 96 W pentru dispozitivele conectate, plus două HDMI și două DisplayPort.

Aspectul monitorului este destul de discret, cu margini subțiri în jurul panoului Nano IPS – doar secțiunea de jos este puțin mai groasă, unde apare logo-ul LG. Produsul vine, de asemenea, cu un suport LG Ergo, care poate fi montat pe aproape orice masă și permite ajustări de înălțime, înclinare și rotire.

Pe lângă monitorul DualUp, a fost prezentat un nou monitor UltraFine de 32 inch cu o rezoluție UHD (3840 x 2160 pixeli) și o luminozitate de 400 nits. Pentru utilizatorii de carduri Radeon, AMD FreeSync este, de asemenea, la bord.

Mai multe detalii despre dispozitive vor fi disponibile pe 4 ianuarie, când LG va ține conferința de presă pentru CES 2022.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x