LG a anunțat opt ​​televizoare 8K cu procesor AI de ultimă generație, pentru CES 2020

LG a anunțat noua sa gamă de smart tv-uri în opt noi televizoare 8K cu dimensiuni variind de la 65 inch la 88 inch, pentru CES 2020. Aceste opt modele 8K includ două seturi OLED LG Signature cu dimensiuni de 88 și 77 inch (88/77 OLED ZX), precum și șase televizoare LCD NanoCell (75/65 Nano99, 75/65 Nano97, 75/65 Nano95) în dimensiuni de 75 și 65 inch.

Televizoarele LG OLED și LCD 8K pentru 2020 promit în mod natural o performanță îmbunătățită față de modelele de 8K de anul trecut, datorită unui procesor de ultimă generație. Procesorul AI (Alpha) 9 Gen 3 AI utilizează un motor de procesare a învățării mai profund decât înainte, pentru a oferi „o calitate optimă a imaginii și a sunetului”. Funcția AI Picture Pro poate fi utilizată pentru a recunoaște fețele și textele de pe ecran, după care culorile sunt reglate pentru a fi afișate mai fidel.

În ceea ce privește obținerea de conținut 8K (oricând și oriunde este disponibil), acestea pot gestiona codec-ul AV1 preferat de YouTube, precum HEVC și VP9, ​​intrări 8K de la USB sau HDMI și, în final, 8K 60fps prin streaming, precum și 8K 60P prin HDMI.

Noua linie 8K va avea de asemenea tehnologia ThinQ AI a LG, cu un pachet software webOS care poate gestiona controlul vocal, plus Apple AirPlay 2 și HomeKit, Google Asistent și Amazon Alexa.

„LG este profund angajat să ofere consumatorilor o experiență de vizionare excepțională”, a spus Park Hyoung-sei, președintele companiei LG Home Entertainment. „Cu televizoarele LG 8K OLED și NanoCell, clienții pot ști că primesc produse dovedite de viitor, care vor oferi o calitate fascinantă a imaginii, indiferent de format.”

Gama completă de televizoare 8K a LG poate fi văzută săptămâna viitoare la târgul CES din Las Vegas. Nu se știe încă când vor apărea televizoarele pe piață și cât vor costa.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x