Noile televizoare LG OLED dezvăluite la CES 2022

Pe măsură ce intrăm într-un nou an, mărcile se pregătesc să-și lanseze cele mai recente produse electronice de larg consum. Una dintre companii include LG, care tocmai și-a dezvăluit gama de televizoare OLED din 2022 în timpul evenimentului CES 2022.

Când vine vorba de un televizor OLED, LG încă vine în minte primul. Modelele oferite pieței sunt în general admirate de companie și arată ambițios cu gama de produse 2022. Sunt multiple puncte care atrag atenția în anunțul făcut în cadrul CES 2022.

Compania, care a construit televizoare OLED 2022 pe procesorul A9 de generația a cincea , afirmă că datorită acestui lucru, dispozitivele pot obține o mai bună scalare 4K, să îmbunătățească separarea obiectelor (creând adâncime) și să ridice ștacheta în maparea tonurilor.

Compania, care a redus panourile Evo de înaltă luminozitate pe care le-a anunțat anul trecut la seria C în gama sa de produse din 2022, oferă acum un model de televiziune OLED de 42 de inci oamenilor. Acest model, care este cel mai mic televizor OLED pe care compania l-a produs vreodată, face parte din seria C2. Anterior, cel mai mic televizor OLED de la LG avea 48 de inch și acest produs a fost vândut și în România.

Televizoare LG OLED CES 2022

Între timp, pe partea cea mai mică, acum cea mai mare este în fața noastră. Seria G a companiei include acum un televizor OLED 4K complet de 97 de inchi. Anterior, limita superioară a firmei era de 88 de inci. Echipând fiecare televizor de nouă generație cu porturi complete HDMI 2.1, LG oferă aici o lățime de date de 48 Gbps și astfel beneficiază de toate binecuvântările HDMI 2.1. Printre televizoarele OLED ale companiei, nivelul inferior este seria A.

În 2022, compania va vinde câteva opțiuni care vor oferi contrast Mini LED și OLED aproape de utilizatori, iar noile modele sunt instalate pe sistemul de operare webOS 22 în software. Odată cu noua versiune, aduce suport multi-profil și astfel interfață / control etc.

LG mai precizează că vor transfera imaginea de pe un televizor wireless pe alt televizor din casă, datorită unei funcții care va fi oferită ulterior. Se afirmă că informații mai specifice și, mai ales, informații despre preț pentru noile televizoare OLED LG 2022 vor fi oferite ulterior.

LG a început să producă în masă televizoare OLED pentru prima dată în 2013. Potrivit companiei, și-a îmbunătățit tehnologia OLED pentru a domina mai mult de 60% din piața globală de televizoare OLED.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x