Garmin Vivomove Trend, un smartwatch hibrid cu afișaj ascuns

Garmin a lansat un nou smartwatch din seria sa Vivomove. Este denumit Garmin Vivomove Trend. Cea mai recentă ofertă este un smartwatch hibrid de la producătorul de wearables. Pentru cei care nu știu, un smartwatch hibrid este un ceas analogic cu funcții inteligente care îi conferă un aspect tradițional. Citiți mai departe pentru a afla ce oferă dispozitivul din cutie.

Garmin Vivomove Trend are un cadran circular cu un ecran LCD. Arată ca un ceas tradițional, cu mâini reale și cu un afișaj ascuns cu cadran complet, care apare oricând este necesar. Ceasul inteligent are o lunetă din oțel inoxidabil și o sticlă bombată. Este rezistent la apă până la 5 metri.

Smartwatch Garmin Vivomove Trend

În ceea ce privește fitness-ul, Garmin Vivomove Trend este echipat cu un monitor de ritm cardiac, frecvență respiratorie, senzor de saturație a oxigenului din sânge și monitor ciclului menstrual pentru femei. De asemenea, este capabil să monitorizeze energia corpului, stresul pe tot parcursul zilei, somnul și hidratarea. Dispozitivul purtabil acceptă până la zece activități cronometrate.

Garmin Vivomove Trend include funcții convenabile precum notificări inteligente, GPS conectat, răspuns text, calendar, alerte meteo, control al muzicii și Garmin Pay. Acceptă conectivitate Bluetooth și ANT+. Se spune că smartwatch-ul durează până la 5 zile și poate fi încărcat printr-un încărcător proprietar și, de asemenea, plăcuțe de încărcare wireless certificate QI.

Garmin Vivomove Trend este oferit în culorile ardezie/negru, auriu piersic/fildeș, auriu cremă/gri francez și argintiu/gri ceață. Are un preț de 1634 lei și este deja disponibil pentru cumpărare în România. Smartwatch-ul poate fi achiziționat și de la eMAG la prețul de 1599,99 lei.

Garmin Vivomove Trend Argintiu

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x