Garmin Instinct Crossover este oficial

Garmin a lansat noul smartwatch hibrid Instinct Crossover, cu un design robust și o autonomie stelară a bateriei. Ceasul vine în trei variante: Instinct Crossover, Instinct Crossover Solar și Instinct Crossover Solar Tactical. Are funcții precum monitorizarea sănătății 24/7 și urmărirea activității, o construcție robustă de calitate militară, până la 70 de zile de viață a bateriei și multe altele. Să aruncăm o privire detaliată asupra specificațiilor și prețurilor sale.

Specificații Garmin Instinct Crossover

Instinct Crossover este un ceas inteligent hibrid, cu acționare fizică a orelor de ceas cu acoperire Super-LumiNova și un ecran mic care măsoară 0,9 inchi și oferă o rezoluție de 176 x 176 pixeli. Ceasul este rezistent la căldură și la șocuri, este compatibil cu MIL-STD-810 și este rezistent la apă până la 10 ATM. În plus, oferă urmărire GPS, suport multi-GNSS, senzori ABC și rutare TracBack pentru a ajuta utilizatorii să se întoarcă la punctele de plecare și de referință.

Garmin Instinct Crossover Solar Tactical
Garmin Instinct Crossover Solar Tactical

În plus, purtabilul hibrid vine cu ceea ce compania numește Tehnologia RevoDrive. În esență, auto-calibrează ceasurile inteligente pentru a afișa ora exactă în cazul unui impact semnificativ.

Ceasul acceptă Garmin Pay și suita completă de funcții de monitorizare a sănătății și exerciții de la Garmin. Se pretinde că versiunile solare ale Instinct Crossover oferă „durată de viață infinită a bateriei” atunci când sunt utilizate în modul de economisire a bateriei. În general, Instinct Crossover obișnuit este evaluat pentru 28 de zile de utilizare în modul smartwatch, în timp ce modelele Solar pot dura până la 70 de zile. Ceasul poate oferi informații precum VO2 Max și nivelurile de oxid de puls, vârsta de fitness, starea antrenamentului, sarcina și efectul, starea HRV și timpul de recuperare.

Garmin Instinct Crossover Preț și disponibilitate

Ediția standard Garmin Instinct Crossover este oferită în două culori – Tidal Blue și Graphite – și are un preț de 2.723 lei, în timp ce versiunea solară costă 2.970 lei.

Există, de asemenea, o versiune tactical solar a ceasului inteligent care vine în culoarea neagră și are un preț de 3.218 lei. Toate modelele vor fi disponibile pentru cumpărare în România în 5 – 8 săptămâni.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x