Garmin Descent G1, un ceas sport special pentru scufundări

Producătorul elvețian de ceasuri inteligente Garmin a lansat un nou smartwatch cu accent pe scufundări. Ceasul inteligent se numește Garmin Descent G1 și vine cu o mulțime de caracteristici interesante și esențiale în beneficiul scafandrilor marini.

Garmin Descent G1 vine în două variante: un model alimentat cu energie solară și unul non-solar. Ceasul inteligent oferă o varietate de moduri de scufundare, inclusiv Gauge, scufundări cu gaz (single și multiple), rebreather cu circuit închis, apnee și vânătoare de apnee. Modul Apnea Hunt vă permite să faceți scufundări libere cu date de scufundare specifice apneei la o rată de refresh a ecranului mai mare. De asemenea, dezactivează tonurile de pornire și oprire pentru a nu speria peștii în timp ce scufundările în ape pentru pescuitul sub apă.

Smartwatch Garmin Descent G1

Pentru a vă ajuta cu oricare dintre aceste moduri, Garmin Descent G1 poate afișa alerte de temperatură, adâncime, timp de scufundare, timp până la suprafață (TTS) și limită fără decompresie (NDL). De asemenea, poate urmări amestecul de gaze, decompresia, ascensiunea și coborârea, precum și informații despre oprirea de siguranță. Dispozitivul are și un GPS.

Ceasul are un rating de 10 ATM, ceea ce înseamnă că utilizatorii îl pot lua până la 100 de metri adâncime. Seria Garmin Descent G1 are un ecran de 0,9 inchi x 0,9 inchi, cu un ecran cu cristal de safir. Ecranul are un panou monocrom care este ușor vizibil la soare și oferă, de asemenea, un panou transflectiv cu memorie în pixeli (MIP). În afară de scufundări, ceasul inteligent poate urmări și diferite activități sportive, cum ar fi înot, drumeții, alergare, ciclism, golf, yoga, surfing și multe altele. Ceasul vă poate monitoriza și activitatea de somn și vă poate oferi un scor de somn.

Garmin Descent G1 oferă caracteristicile obișnuite ale smartwatch-ului, cum ar fi alerte pentru notificări ale aplicațiilor, apeluri, mesaje text, mementouri din calendar și multe altele și este compatibil atât cu smartphone-urile Android, cât și cu iOS. Dispozitivul oferă până la 25 de ore de viață a bateriei cu o singură încărcare în modul scufundări și până la 7 zile în modul ceas inteligent. Modelul alimentat cu energie solară poate dura până la 4 luni în modul smartwatch fără a fi nevoie să se încarce din nou.

În ceea ce privește prețul, modelul care nu este alimentat cu energie solară vine cu un preț de 549,99 de dolari, iar Garmin Descent G1 alimentat cu energie solară are un preț de 649,99 de dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x