Garmin Venu 2 și Venu 2S, două ceasuri inteligente GPS care oferă funcții impresionante

Garmin a anunțat lansarea ultimelor sale ceasuri inteligente de fitness, Garmin Venu 2 și Venu 2S. Ambele ceasuri inteligente sunt compatibile cu GPS și oferă până la 25 de moduri de urmărire sportivă, urmărire avansată a somnului și alte câteva caracteristici impresionante pentru a oferi utilizatorilor o monitorizare permanentă a stării de sănătate și fitness. Funcția avansată de urmărire a somnului ajută Garmin Venu 2 să determine calitatea generală a somnului și să ofere valori pentru evaluarea traiectoriei somnului utilizatorului.

Garmin Venu 2 este un smartwatch de 45 mm cu o curea de 22 mm, în timp ce Garmin Venu 2S este un smartwatch de 40 mm cu o curea de 18 mm. Ambele ceasuri inteligente au, de asemenea, o ramă din oțel inoxidabil, un ecran tactil AMOLED acoperit de Corning Gorilla Glass 3. Gama de senzori disponibili în ambele dispozitive îi permite utilizatorului să urmărească mai mulți parametri de sănătate și fitness, cum ar fi ritmul cardiac, nivelul de hidratare, stresul, vârsta de fitness și câțiva parametri specializați referitori la sănătatea femeilor.

Garmin Venu 2 - culori smartwatch

Cu peste 25 de moduri de urmărire a activității, un utilizator își poate personaliza regimul de fitness pentru a include alergatul, mersul pe jos, ciclismul, înotul și alte câteva activități și sporturi variate.

Există playerul de muzică încorporat Garmin, cu suport de sincronizare offline pentru Spotify, Amazon Music și Deezer. Există, de asemenea, Garmin Pay și acces la magazinul de aplicații Garmin Connect IQ.

Garmin Venu 2 poate dura până la 11 zile cu o încărcare completă în modul smartwatch și aproximativ 8 ore în modul GPS, în timp ce Venu 2S poate dura până la 10 zile în modul smartwatch și aproximativ 7 ore în modul GPS. Ambele modele oferă capacitate de încărcare ultra-rapidă.

Garmin Venu 2 și Venu 2S sunt disponibile în mai multe culori, inclusiv „albastru de granit”, negru, auriu deschis, auriu roz, argintiu și ardezie. Pot fi achiziționate acum de pe site-ul garmin.com/ro. Prețul celor două smartwatch-uri este identic – 1928 lei.

CITEȘTE ȘI: Garmin Lily, un ceas inteligent conceput special pentru femei

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x