Garmin Lily, un ceas inteligent conceput special pentru femei

Garmin a lansat Lily, un nou smartwatch conceput special pentru femei. Acesta este cel mai mic ceas inteligent al companiei până în prezent, măsurând doar 34 mm.

Garmin Lily este lansat în două variante: Classic și Sport. Primul este realizat cu un cadru din oțel inoxidabil și vine cu o curea de piele italiană clasică. Modelul Sport este fabricat din aluminiu și este asociat cu o curea din silicon ideală pentru utilizatorul mai activ.

Curelele au o lățime de doar 14 mm, ceea ce este vizibil mai subțire decât versiunile de 20 mm și 24 mm pe majoritatea celorlalte ceasuri inteligente.

Smartwatch-ul vine cu un ecran tactil simplu și fără butoane fizice. Arată complet diferit de orice alt ceas inteligent pe care Garmin (sau orice altă companie) l-a făcut până acum.

Garmin Lily - 2

Garmin Lily împrumută multe dintre funcțiile de urmărire de bază ale mărcii de pe liniile Vivoactive 4 și Vivosmart 4. Este destul de economic în comparație cu concurența. Ceasul inteligent poate măsura ritmul cardiac și are, de asemenea, suport pentru detectarea nivelului de oxigen din sânge (SpO2) datorită senzorului PulseOx.

Garmin Lily are suport pentru urmărirea modurilor de exerciții și antrenament care includ yoga, pilates și alergare. În afară de aceasta, ceasul are și GPS, dar trebuie să vă conectați la telefon și la aplicația Garmin în sine pentru a înregistra traseele de alergare.

Ceasul va afișa, de asemenea, numărul total de pași și caloriile arse pe zi și vă va notifica când primiți o notificare pe telefon.

Durata de viață a bateriei Garmin Lily este de cinci zile, ceea ce pare destul de puțin. Din păcate, capacitatea bateriei nu este încă cunoscută, deci nu este sigur dacă este economică sau nu. Acest ceas se încarcă printr-un adaptor USB aflat în cutia de vânzare.

Disponibil acum pe Garmin.com, Lily (Clasic) se vinde la prețul de 249,99 dolari, iar Lily (Sport) costă 199,99 dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x