Noul controler wireless Xbox Pulse Red este uimitor

Jucătorii Xbox Series X și S vor avea în curând o nouă opțiune de controler wireless Pulse Red pentru a-și personaliza experiența de joc. Controlerul are o culoare roșu intens, cu declanșatoare și bare de protecție negre mat și o carcasă albă. 

Noua culoare a controlerului se alătură schemelor de culori oficiale anterioare ale controlerului wireless Xbox „Black Carbon”, „Robot White” și „Shock Blue”. Singura diferență dintre această versiune a controlerului și iterațiile sale anterioare este estetica sa – va funcționa exact la fel ca și alte controlere wireless.

Această revizuire se numără printre cele mai bune controlere Xbox disponibile în prezent, cu o latență de intrare dinamică, un buton de partajare și unități texturate pe declanșatoare. 

Citește și despre: Xiaomi Mi Router AX6000, cel mai rapid router WiFi 6: până la 6.000 Mbps

Noul controler wireless Pulse Red se poate conecta la consolele Xbox Series X, S și Xbox One. Se poate conecta, de asemenea, la PC-uri Windows 10 și dispozitive Android pentru jucătorii în mișcare. Microsoft spune că controlerul își amintește mai multe dispozitive și permite comutarea rapidă și fără probleme între dispozitivele conectate anterior.

Controlerul include, de asemenea, o mufă pentru căști stereo de 3,5 milimetri și un port USB-C compatibil cu bateria reîncărcabilă Xbox. 

Noul controler wireless Pulse Red va fi disponibil pe 9 februarie pe majoritatea piețelor și va costa 65 dolari. Pe unele piețe, controlerul Pulse Red vine cu o perioadă de încercare de 14 zile pentru Xbox Game Pass Ultimate. 

Citește și despre: Sony dezvăluie noul controler PS5, DualSense

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x