Mi Band 5 de la Xiaomi ar exploda în timp ce se încarcă

Nu se știe că produsele Xiaomi explodează atât de des. Dar au fost câteva cazuri de smartphone-uri explodate. Cu toate acestea, o nouă postare a apărut pe Reddit despre o brățară fitness Mi Band 5 explodată.

Mi Band 5 este cea mai recentă brățară inteligentă a Xiaomi lansată anul trecut. Imaginile postate de utilizatorul brățării de fitness Michele Costa arată un Mi Band 5 complet distrus. Utilizatorul a dezvăluit că brățara inteligentă a explodat în timp ce era la încărcat pe o masă.

Utilizatorul a sugerat, de asemenea, că a aruncat dispozitivul pe podea și l-a călcat după ce a luat foc. Deci, trebuie remarcat faptul că unele dintre deformările observate pe corp au fost ca urmare a călcării dispozitivului și nu direct de explozie. Victima spune că se afla la PC și viziona un film atunci când brățara a luat foc.

Mi Band 5 distrus

Nu putem spune de ce dispozitivul a intrat în flăcări, dar bănuim că o problemă hardware trebuie să fi dus la explozie. Victima susține că dispozitivul a fost încărcat folosind cablul de încărcare original furnizat împreună cu dispozitivul și un încărcător de bază Mi 5V / 1A, care nu încarcă rapid. Fitness tracker-ul vine, de asemenea, cu un cablu de încărcare dedicat, care se atașează magnetic la fitness tracker și utilizează un conector USB.

Păgubitul susține că a contactat Xiaomi în legătură cu explozia Mi Band 5. De asemenea, a trimis dispozitivul distrus înapoi la Amazon de unde a fost achiziționat.

Voi ați avut vreodată probleme cu vreun dispozitiv, atunci când se afla la încărcare? Dacă da, spuneți-vă povestea mai jos în secțiunea comentarii.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x