Xiaomi Watch S2 e oficial, gata să concureze cu Galaxy Watch 5

Xiaomi a organizat ieri cel mai mare eveniment în China. A anunțat mai multe produse, inclusiv seria Xiaomi 13, Buds 4, MIUI 14 și multe altele. Brandul a dezvăluit și Xiaomi Watch S2. Sosește ca succesor al Watch S1 de anul trecut. Ceasul inteligent concurează cu produse precum Samsung Galaxy Watch 5, seria Apple Watch și multe altele de pe piață. Haideți să aflăm ce ne rezervă dispozitivul purtabil.

Xiaomi Watch S2: Specificații și caracteristici

Xiaomi Watch S2 vine în două dimensiuni, și anume 42mm și 46mm. Acest ceas inteligent are și două butoane fizice în formă ovală în partea dreaptă. Între timp, cadrul care protejează sticla de safir este din metal din oțel inoxidabil, așa că acest ceas inteligent arată atât de premium.

Varianta de 42 mm oferă un ecran de 1,32 inchi, în timp ce modelul de 46 mm vine cu un ecran de 1,43 inchi. Interesant este că ambele modele au adoptat un panou AMOLED cu o rezoluție de 466 x 466 pixeli. Xiaomi Watch S2 este rezistent la apă până la 5 metri.

Ceas Xiaomi Watch S2

În ceea ce privește sănătatea și fitness-ul, Xiaomi Watch S2 este echipat cu un senzor de ritm cardiac și SpO2. Ceasul vine, de asemenea, cu o măsurătoare a compoziției corporale care poate măsura date precum procentul de grăsime, masa musculară scheletică, volumul de proteine ​​și multe altele.

Pentru utilizare, utilizatorul trebuie să plaseze două degete pe butonul lateral. Acest ceas inteligent poate măsura și temperatura pielii. Xiaomi Watch S2 este, de asemenea, echipat cu instrumente de urmărire a somnului și a stresului, un monitor feminin al ciclului menstrual și exerciții de respirație.

Pentru utilizatorii cărora le place să facă mișcare, acest cel mai recent ceas inteligent de la Xiaomi oferă suport pentru mai mult de 100 de moduri de sport. Xiaomi Watch S2 vine, de asemenea, cu microfon încorporat și suport pentru difuzoare pentru funcții de apelare prin Bluetooth.

Xiaomi Watch S2 curea piele

Există, de asemenea, o funcție de urmărire de securitate care va trimite ajutor unui contact predefinit de către utilizator. Acest ceas inteligent este, de asemenea, echipat cu o serie de aplicații și are suport pentru GPS, Bluetooth 5.2 și NFC.

Atunci, cum rămâne cu suportul sursei de alimentare? Varianta de 46 mm este susținută de o unitate de baterie de 500 mAh și se spune că durează până la 12 zile. Între timp, modelul de 42 mm este alimentat de o baterie de 305 mAh și este susținut de Xiaomi că durează 7 zile.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Watch S2 are un preț de 999 yuani (aproximativ 143 dolari) și 1.199 yuani (aproximativ 172 dolari) pentru variantele de culoare din piele standard de 42 mm Black și, respectiv, Light Gold.

Modelul de 46 mm are un preț de 1.099 yuani (aproximativ 157 dolari) și 1.299 yuani (aproximativ 186 dolari) pentru variantele de culoare de piele de 42 mm standard Black și, respectiv, Light Gold.

Ceasul inteligent este disponibil pentru cumpărare în China.

Via

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x