Xiaomi Watch S1, un ceas premium la un preț uimitor de mic

După ce a publicat mai multe teasere, Xiaomi și-a lansat oficial ieri noul smartwatch premium. Xiaomi Watch S1 se alătură seriei Xiaomi 12 ca dispozitiv mobil de vârf al companiei care se îndreaptă spre 2022.

Specificații Xiaomi Watch S1

Există două opțiuni de culoare și trei curele pentru noul ceas inteligent Xioami. Variantele sunt: Obsidian Black cu o brățară neagră și Streamer Silver cu o brățară din piele albastră sau maro. Toate se bazează pe un șasiu de 46,5 x 46,5 x 11 mm realizat din oțel inoxidabil și un capac din sticlă safir peste afișajul AMOLED de 1,43 inch cu 466 x 466 pixeli și o rată de refresh de 60 Hz.

Xiaomi Watch S1 culori

Bateria are o capacitate de 470 mAh și ar trebui să țină până la 12 zile cu „utilizare medie” și se încarcă printr-un încărcător wireless. Pe lângă apeluri, notificări, apeluri de urgență SOS și celelalte funcții obișnuite de smartwatch, sunt posibile și plățile mobile prin NFC și, ca partener de fitness, smartwatch-ul, care este rezistent la apă până la 5 ATM, acceptă 117 moduri sport și GPS pentru urmărire activitate. 

De asemenea, Xiaomi Watch S1 are funcții pentru măsurarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și măsurarea oxigenului din sânge datorită senzorului SpO2. Xiaomi Watch S1 este compatibil cu telefoanele Android de la Android 6 și iPhone-uri de la iOS 10. Acceptă WLAN și Bluetooth, o versiune LTE nu pare să existe până în prezent.

În plus, Mi Watch S1 acceptă aplicații terță parte, inclusiv NetEase Cloud Music, Baidu Maps etc., dar utilizatorii iOS nu pot folosi aplicații terță parte momentan.

Preț și disponibilitate

În ciuda construcției sale, Xiaomi Watch S1 nu este prea scump, cu o etichetă de preț relativ modestă de 1.099 de yuani (147 de euro). Smartwatch-ul cu curea de piele este ceva mai scumpă: 1.199 de yuani sau 162 de euro. Nu există informații despre disponibilitatea sa globală, dar cei din China pot lua unul începând cu 31 decembrie 2021.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x