Xiaomi Watch S1 și S1 Active lansate la nivel global

Xiaomi și-a extins gama de purtabile prin lansarea a două noi ceasuri inteligente Watch S1 și Watch S1 Active la nivel global. Cele două dispozitive sunt identice, singura diferență fiind designul, materialele sferei și cureaua lor.

Xiaomi Watch S1

Xiaomi Watch S1 are un design elegant și stilat care păstrează în continuare filosofia de design minimalist a companiei. Ceasul are un ecran tactil AMOLED de 1,43 inchi cu 326PPI, înconjurat de un cadru rafinat din oțel inoxidabil. Display-ul este acoperit de un strat de sticlă de safir. Utilizatorii au, de asemenea, opțiunea de a alege dintre o brățară confortabilă din piele și o curea din cauciuc fluor în mai multe culori.

Xiaomi Watch S1

Ecranul AMOLED oferă o vizualizare clară a ecranului chiar și sub lumina soarelui. Acest lucru va face mai ușor pentru utilizatori să verifice mesajele, apelurile primite, notificările, apelurile și să utilizeze aplicații în timp ce sunt în deplasare. Oferă informații cuprinzătoare despre sănătate, în timp ce acceptă până la 117 moduri de fitness și rezistență la apă de 5 ATM.

Xiaomi Watch S1 are o baterie de 470 mAh cu o durată de viață de până la 12 zile la o singură încărcare. Ceasul oferă, de asemenea, până la 24 de zile de timp de așteptare. Folosește încărcare magnetică.

Xiaomi Watch S1 Active

Pe de altă parte, Watch S1 Active vine cu un stil extrem de colorat și personalizat, conceput pentru sportivi. Ceasul are un ecran AMOLED de 1,43 inchi, mereu pornit, dar este înconjurat de o ramă metalică rafinată, ceea ce îl face o ofertă ușoară și durabilă. Ecranul lui S1 Watch Active nu are acoperire din sticlă safir. Cadrul ceasului este disponibil în trei opțiuni de culoare, în timp ce există șase curele colorate diferite din care puteți alege.

Xiaomi Watch S1 Active

În ceea ce privește caracteristicile, Xiaomi Watch S1 și Watch S1 Active au specificații similare. Vin cu până la 117 moduri de sport, acceptă urmărirea somnului, ritmul cardiac și monitorizarea oxigenului din sânge. Ceasurile inteligente includ, de asemenea, NFC pentru plăți fără contact și acceptă apeluri Bluetooth, poziționare GNSS cu frecvență duală și asistent vocal Amazon Alexa, care va fi transmis prin actualizare OTA.

Ceasurile au o baterie de 470 mAh cu o durată de viață de până la 12 zile la o singură încărcare. Ceasul oferă, de asemenea, până la 24 de zile de timp de așteptare. Folosește încărcare magnetică.

Preț și disponibilitate

Xiaomi Watch S1 vine pe Negru (curea din piele neagră + curea neagră din cauciuc fluor) și Argintiu (curea din piele maro + curea din cauciuc fluor gri). Compania a stabilit un preț pentru ceasul inteligent la 269 dolari. Pe de altă parte, Xiaomi Watch S1 Active vine în culorile Moon White, Ocean Blue și Space Black, cu curele de cauciuc fluor negru asortate și costă 199 de dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x