Redmi Watch 2 Lite lansare Europa, specificații, preț

Update 14.12.2021,18:25: Redmi Watch 2 Lite este disponibil pentru cumpărare și în România pe xiaomi-store.ro la prețul de 316,88 Lei.

Xiaomi a lansat luna trecută în China un smartwatch numit Redmi Watch 2 Lite. Acum compania a introdus acest dispozitiv pentru piața europeană. Produsul poate fi comandat acum de la Mi Store. Ceasul inteligent a devenit acum disponibil pentru Germania. Nu s-a făcut încă niciun anunț oficial cu privire la cât timp va dura să aibă loc în alte țări europene. Se pare că va fi pus în vânzare în aceste țări foarte curând. Să aruncăm o privire la prețul, specificațiile, caracteristicile și alte detalii ale Redmi Watch 2 Lite.

Specificații și caracteristici Redmi Watch 2 Lite

Watch 2 Lite are un ecran tactil de 1,55 inch cu o rezoluție de 360 ​​x 320 pixeli și oferă peste 100 de fețe de ceas diferite. De asemenea, Watch 2 Lite are o baterie reîncărcabilă de 262 mAh și o carcasă din plastic. Conectivitatea cu dispozitive Android și iOS (6.0 și 10.0 și mai noi, respectiv), cu Xiaomi Wear și Wear Lite, Strava și Apple Health este furnizată de Bluetooth 5.0. Ceasul rulează sub sistemul de operare proprietar.

Redmi Watch 2 Lite culori

Ceasul inteligent acceptă peste 100 de moduri sportive, cum ar fi mersul pe jos, alergarea, ciclismul, înotul etc. Are, de asemenea, o mulțime de funcții legate de sănătate și fitness, cum ar fi monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea nivelului de oxigen în sânge SpO2, contor de pași etc. Ceasul inteligent vine cu suport pentru GPS, Galileo, GLONASS și BDS. 

Watch 2 Lite are un rating de 5ATM împotriva rezistenței la apă. Se pretinde că oferă până la 10 zile de viață a bateriei la o singură încărcare.

Preț și disponibilitate

Redmi Watch 2 Lite se va adresa cumpărătorilor atenți la buget, smartwatch-ul având un preț de 69,99 euro. Dispozitivul este disponibil momentan numai în Germania, dar produsul ar trebui să fie disponibil pentru cumpărare în alte țări europene destul de curând.

În prezent, este disponibil doar în opțiunea de culoare neagră, dar dispozitivul va veni în curând în alte două opțiuni de culoare – Alb și Albastru. Smartwatch-ul poate fi asociat și cu mai multe opțiuni de curele.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x