Vivo Watch 2 – lansare, specificații și preț

Astăzi, brandul Vivo a introdus mai multe produse noi în China, printre care și smartwatch-ul Vivo Watch 2. Dispozitivul este echipat cu un eSIM, astfel încât vă permite să efectuați apeluri și să schimbați mesaje în mod autonom, fără a fi nevoie de asociere de pe smartphone-uri.

Specificații Vivo Watch 2

Ceasul are un ecran rotund cu un diametru de 1,43 inci cu o rezoluție de 466 x 466 pixeli. Carcasa este din oțel inoxidabil 316L, are o rezistență la apă de 5ATM, fiind potrivit pentru utilizare chiar și atunci când înot.

În ceea ce privește designul, Vivo Watch 2 adoptă un design de afișaj fără ramă. Folosește o curea standard din cauciuc fluor, care este flexibilă și durabilă, în același timp confortabilă și stabilă la purtare. Cureaua folosește o nouă cataramă în formă de japoneză, permițând utilizatorilor să o poarte fără teama de a transpira prea mult. Există și o a doua opțiune cu curele din piele Nappa. Curelele din piele Nappa sunt confecționate din piele cu cap de taur extrem de pretențioasă, care este realizată printr-un proces special de tăbăcire cu o istorie de peste 100 de ani.

Dispozitivul este dotat cu o mulțime de moduri de antrenament, asigură monitorizarea ritmului cardiac 24/7 și saturația cu oxigen din sânge. Există, de asemenea, un sistem de monitorizare a somnului și a stresului. Ceasul poate oferi, de asemenea, sfaturi despre cum să vă îmbunătățiți stilul de viață. Modulul NFC încorporat vă permite să plătiți pentru achiziții și să călătoriți în transport.

Vivo a inclus, de asemenea, o funcție de apel de urgență pe Watch 2, care face posibilă contactarea serviciilor de urgență, cum ar fi pompierii, ambulanța sau poliția în caz de urgență, chiar și fără un smartphone asociat.

Autonomia în modul normal este de 7 zile, dar dacă nu folosești eSIM, atunci autonomia crește la 14 zile.

Preț și disponibilitate

Noul Vivo Watch 2 este la vânzare în China la prețul de 1.299 de yuani (aproximativ 180 euro). Smartwatch-ul este diponibil în trei culori – negru, alb și argintiu.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Constantin Rusu
1 year ago

Il asteptam in Romania!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x