Xiaomi Buds 4 cu ANC, LHDC 5.0 a fost lansat în China

Astăzi, la un eveniment de lansare, Xiaomi a dezvăluit mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-urile din seria Xiaomi 13. Marca a anunțat și Xiaomi Buds 4. Căștile TWS sunt o versiune atenuată a lui Buds 4 Pro, care a debutat în China în august anul acesta. Ele ajung ca succesoare la Xiaomi Buds 3 de anul trecut. Citiți mai departe pentru a afla ce oferă dispozitivul audio din cutie.

Specificații Xiaomi Buds 4

Xiaomi Buds 4 are un design semi-in-ear asemănător cu AirPods. Nu au vârfuri din silicon pentru urechi, iar dispozitivul este rezistent la apă cu clasificare IPX54. Există decupaje pentru microfon pe fiecare căști. Utilizatorii pot controla diferite funcții atingând tija căștii.

În ceea ce privește audio, Xiaomi Buds 4 este echipat cu un driver dinamic magnetic dual grafen. Dispune de anulare activă inteligentă a zgomotului, sunet spațial de 360 ​​de grade și mod de transparență. Dispozitivul audio include, de asemenea, certificare audio Hi-Res wireless și LHDC 5.0 pentru o calitate a sunetului la nivel de CD. Există trei microfoane încorporate împreună cu reducerea zgomotului pentru o calitate clară a apelurilor. Dispozitivul este, de asemenea, capabil să elimine zgomotul vântului

Xiaomi Buds 4 vine într-o carcasă de depozitare și încărcare în formă de pietricele, cu un design în două tonuri, în care partea superioară are un finisaj lucios, iar jumătatea inferioară are o senzație de plastic. Căștile TWS sunt alimentate de o baterie de 480 mAh, fiecare cască este susținută de o celulă de 30 mAh. Oferă 6 ore de redare și 30 de ore de viață totală a bateriei. Dispozitivul audio poate fi conectat la două dispozitive simultan.

Casti Xiaomi Buds 4

Căști Xiaomi Buds 4 – Fișă tehnică

XIAOMI BUDS 4
GREUTATECăști: 5 grame
Cutie: 39,5 grame
UNITATEA DIAFRAGMĂ11 mm
CONEXIUNEBluetooth 5.3
COMPATIBILITATEAndroid și iOS
BATERIECăști: 53 mAh
Cutie: 565 mAh
AUTONOMIEPână la 30 de ore, 6 ore fără carcasă
ÎNCĂRCAREA CARCASEI
Încărcare fără fir USB tip C Qi
ALTELEAnulare activă a zgomotului de până la 40 dB
Audio Hi-Res Wireless
Compatibil cu codecul Bluetooth LHDC-V 5.0
Sunet surround dinamic la 360º
Comenzi tactile pe cască
Certificare IP54
Xiaomi Buds 4 Casti

Preț și disponibilitate

Xiaomi Buds 4 are un preț de 699 yuani (aproximativ 100 de dolari). Este oferit în culorile Moon Shadow, Salt Lake White și Field Green. Căștile TWS sunt la vânzare în China și pot fi achiziționate începând de astăzi.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x