Căștile Vivo TWS 3 și TWS 3 Pro lansate

Vivo a dezvăluit astăzi telefoanele inteligente din seria X90 în China. Gama este formată din modele obișnuite, Pro și Pro+. Alături de smartphone-uri, Vivo a anunțat și căștile TWS 3 Pro și TWS 3. Ele ajung ca succesoare ale seriei TWS 2 care a debutat anul trecut. Cele mai recente oferte includ și upgrade-uri semnificative față de predecesorii lor. Citiți mai departe pentru a afla ce oferă dispozitivul audio din cutie.

Specificații Căști Vivo TWS 3 și TWS 3 Pro

Vivo TWS 3 și TWS 3 Pro arată identic unul cu celălalt. Acestea au un design in-ear cu o tulpină mică și căști înclinate. Utilizatorii pot controla diferite funcții atingând tija căștilor. Dispozitivul audio acceptă și asistentul vocal. Fiecare căști este ușoară, măsoară doar 5 grame și se spune că dopurile pentru urechi sunt fabricate din material de calitate medicală.

Vivo TWS 3 Pro

Pe partea audio, Vivo TWS 3 și TWS 3 Pro sunt echipate cu un driver dinamic de 12,2 mm și diafragmă nano-compozită cu 3 straturi. Ambele căști vin cu transmisia Qualcomm aptX Lossless pentru a obține o calitate a sunetului fără pierderi fără fir și pentru a asculta cu ușurință sunetul original la nivel de CD.

Dispozitivul audio dispune, de asemenea, de unitatea de bandă ultra-largă dezvoltată de Vivo pentru înalte și bass. Ambele variante oferă sunet surround spațial de 360 ​​de grade pentru o experiență captivantă. Pachetul TWS 3 duo oferă o reducere inteligentă a zgomotului de până la 49 dB și modul de dublă transparență. Căștile vin cu o experiență auditivă personalizată care monitorizează starea purtării în timp real și îmbunătățește simțul auzului utilizatorului.

Pe lângă specificațiile menționate mai sus, Vivo TWS 3 Pro include și caracteristici suplimentare. Este prima căști Hi-Fi TWS din lume cu un cip audio independent. Hi-Fi se referă la înaltă fidelitate și reproduce sunetul cu o distorsiune mică, oferind rezultate similare cu sursa audio originală. Se spune că modul de ascultare auxiliar ajută persoanele cu deficiențe de auz. Căștile TWS sunt, de asemenea, capabile să detecteze temperatura corpului utilizatorului.

TWS 3

Seria Vivo TWS 3 are caracteristici comune, cum ar fi modul de latență scăzută de 55 ms, conexiune dublă cu mai multe dispozitive, pereche rapidă, detectare inteligentă a uzurii, difuzare de apeluri și informații, traducere în timp real și găsire căști. Se pretinde că varianta obișnuită oferă 10 ore de viață a bateriei cu reducerea zgomotului dezactivată și 40 de ore cu o carcasă de încărcare. Pe de altă parte, modelul Pro este capabil să ofere 6,8 ore de utilizare și 30 de ore de redare totală.

Prețuri căști Vivo TWS 3 și TWS 3 Pro

Vivo TWS 3 are un preț de 499 RMB (aproximativ 70 dolari). Modelul Pro costă 999 RMB (aproximativ 139 dolari). Ambele vor intra în vânzare din 30 noiembrie, respectiv 6 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Xiaomi a anunțat căștile Mi True Wireless 3

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x