Xiaomi a anunțat căștile Mi True Wireless 3

Xiaomi tocmai a prezentat un nou produs audio mai devreme astăzi (27 decembrie 2021). Noul produs în cauză este căștile Mi True Wireless 3. După cum sugerează și numele, este vorba despre căști cu adevărat wireless, care vor fi lansate în curând în China.

Compania a distribuit noul teaser pe contul său oficial Weibo cu un poster cu imagine. Privind posterul teaserului, putem vedea viitoarele căști Mi True Wireless 3, într-o variantă de culoare neagră. În special, designul acestor căști de încărcare și vârful căștilor seamănă și cu Xiaomi True Wireless Earphones 3 Pro. Cu alte cuvinte, mugurii individuali pot ajunge și cu o tulpină mică.

Xiaomi True Wireless Earphones 3

În timp ce detalii mai fine despre noile căști Xiaomi sunt încă necunoscute, teaserul sugerează căștile cu „capacitate de reducere a zgomotului la nivel de vârf”. Avem o anulare activă a zgomotului de până la 40 dB, certificată de Institutul de Metrologie din China, care poate fi ajustată prin trei moduri, dintre care unul este dublă transparență. 

În plus, din nou în ceea ce privește calitatea sunetului, avem o egalizare HRTF profesională , realizată de Xiaomi Audio Lab pentru a amplifica calitatea de ascultare a acestor căști. Mi True Wireless 3 vor oferi o calitate a sunetului Hi-Fi pentru o experiență audio îmbunătățită. 

Gigantul tehnologic chinez urmează să anunțe produsele audibile pe 28 decembrie 2021, într-un eveniment de lansare. Noile căști Xiaomi vor sosi alături de Xiaomi 12 și Watch S1. Avand în vedere că toate acestea sunt produse emblematice, este ușor de așteptat ca și prețul acestor căști să nu fie mic, dar totuși nici la fel de mare ca modelul Pro.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x