MESAJE DE SFÂNTUL ION 2023. SMS-uri, urări și felicitări de „La mulți ani!”

MESAJE DE SFÂNTUL ION 2023. În fiecare an, pe 7 ianuarie, creștinii ortodocși sărbătoresc Sinodul Sfântului Ioan Botezătorul sau Sfântului Ioan. Dacă sărbătorești cu familia, la serviciu sau cu prietenii, îți oferim o listă cu cele mai frumoase urări și mesaje text pe care le poți trimite celor dragi prin SMS sau WhatsApp pentru a-i felicita de ziua lor onomastică de Sfantul Ion în 2023. Cele mai populare nume sărbătorite de Sfântul Ioan sunt: ​​Ioan, Ion, Ionuț, Ioana, Ionela, Oana, Nelu, Ivan, Ioniță, Nela, Onuța, Ionelia sau Jan.

MESAJE DE SFÂNTUL ION 2023

Sfântul Ioan să vă călăuzească în viață cu dragostea și ocrotirea lui. La mulți ani de ziua numelui!

Cele mai splendide felicitări pentru cele mai extraordinare dintre cele sărbătorite… Cele mai bune urări pentru o zi bună a numelui. LA MULȚI ANI!

Fie ca Sfântul Ioan să îți călăuzească pașii spre fericire și împliniri. La mulți ani, Ionela!

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viața lungă pământească, ce dorești să se împlinească!

Dragă Ion, îngerii să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze drumul în viață! La mulți ani!

Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Și un sincer: La mulți ani, Ioane!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți daruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Înlătură tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viața ta! La mulți ani cu sănătate, Ioane!

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer LA MULȚI ANI!

Ar fi imposibil să nu ne amintim de tine pe 7 ianuarie! La mulți ani de ziua numelui!

CITEȘTE ȘI: MESAJE DE ANUL NOU 2023. Idei de SMS-uri, urări și felicitări de Revelion

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La mulți ani, Ioane!

Ai primit o grămadă de mesaje de Anul Nou 2023, mai primește unul de la noi, Domnul să-ți aducă multă sănătate, că-i mai bună decât toate. LA MULȚI ANI!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Mesaje de Sfântul Ion 2023 – Religioase

În ziua de Sfântul Ioan, biserica se închină la amintirea nașului lui Iisus, Sfântul Ioan Botezătorul, care a săvârșit botezul în râul Iordan. Iordan a fost singurul care a recunoscut și a arătat oamenilor salvatorul lor. L-a numit un mesager al lui Dumnezeu. Înaintemergător este numit și pentru că prevestește venirea lui Isus Hristos, Mântuitorul pământului.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRĂCIUN! Urări, felicitări și SMS-uri 2022

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfantul Ion al cărui nume îl porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevarată! Să îți fie viața binecuvantare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

Întocmai ca Sfântul Ion, al carei nume îl porți, învață să ierți, să fi mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun.

Fie ca Sfântul Ion să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea! LA MULȚI ANI!

Fie ca din această zi Sfântul, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfantul Ion să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorița și liniștea interioară!

Întocmai ca Sfântul Ion, al carei nume îl porți, învață să ierți, să fi mai bun, mai înțelept, să mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun.

La mulți ani și Sfantul Ion să te călăuzească mereu!

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Mesaje de Sfântul Ion 2023 clasice

La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!

Sănătatea şi spiritul acestei sărbători să îți aducă în viaţă ani plini de fericire alături de cei dragi. LA MULȚI ANI, ION!

Cu ocazia zilei tale de nume, clipele frumoase sănătatea şi spiritul Sfântului Ioan să te însoţească pretutindeni

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!

Ziua numelui să-ți fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!” ”Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ion, al cărui numei il porti, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și neconditionată.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de MOȘ NICOLAE. SMS-uri, urări 2022

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viața … La Mulți Ani!

MESAJE de SFÂNTUL ION 2023 pentru familie, iubit, iubită

La multi ani Ioana

Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur și tandru ca al tău! La mulți ani!

Felicitări, dragul meu John, în această zi. Îți doresc să fii mereu sănătos și bine dispus. La mulți ani!

Dragostea liniștită și fără margini pe care mi-o aduci, încrederea și respectul pentru tine, pentru mine, pentru noi, pentru relația noastră, mă fac să te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi. La multi ani iubita/iubitul meu!

Mă bucur că exiști în viața mea și mă bucur că Sfântul Ioan, al cărui nume îl porți, mi te-a dat pentru ca să mă bucur de prietenia ta sinceră și necondiționată.

Iubirea tăcută și nemarginită ce mi-o porți, încrederea și respectul față de tine, de mine, de noi, de relația noastră, mă fac zilnic să te iubesc tot mai mult. La multi ani iubita/iubitul mea/meu!

CITEȘTE ȘI: Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Idei de SMS-uri cu urări și felicitări

Cu toții ne gândim la tine și întrucât astăzi este o zi specială, îți dorim din suflet la mulți ani!

Îți doresc o zi onomastică minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit de toți prietenii tăi. Cu dragoste, …

Îți urez la mulți ani, pentru că porți acest nume și Sf. Ioan, pe care îl reprezinți, să se uite la tine și să-ți dea fericirea și liniștea interioară dorită.

Îți doresc o zi onomastică, strălucitoare ca aripile unui fluture, fericită ca cântecul privighetoarei și frumoasă ca o grădină plină de flori!

Se spune că îndrăgostiții sunt ca luna și frații sunt ca stelele. Am observat că cerul poate arăta bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățior/iubit!

Mesaje de Sfântul Ion pentru prieteni

În ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să îți fie îndeplinite toate dorințele. La mulți ani, Ion!

Sfântului Ioan, să se reflecte asupra ta bunătatea și dragostea care izvorăsc dintr-o inimă mare și iubitoare. La mulți ani!

La mulți ani, plini de fericire și de împliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare uşor. La mulți ani, Ioane!

Fie ca rudele Sfântului Ioan să vă înconjoare cu căldura sufletului lor într-o seară magică și fericirea să vă îmbrățișeze în acest moment special!

CITEȘTE ȘI: Mesaje de Sfinții Mihail și Gavril – urări și felicitări de ziua numelui

Sărbătorim pe Sfântul Ioan și te sărbătorim pe tine. Vreau să fii mereu așa, blând, bun și bun cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de încredere și un bărbat adevărat. Iartă, iubește și trăiește frumos cu ceilalți.

La mulți ani, plin de fericire și realizări! Succes și să ai doar zâmbete și soare pe drum!

Mă luminezi toată ziua cu zâmbetul tău și îmi luminezi viața cu bunătatea ta și cu stilul tău frumos de viață. Aș vrea să fii alături de mine aproape mereu, ca și înainte, și să te bucuri în fiecare zi de curăția și căldura sufletului tău, rupte parcă de dragostea Sfântului Ioan.

Urări de Sfântul Ion 2023

Urătură de Sf. Ion: „Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, și-i motiv de sărbătoare. La mulți ani!”

Fie ca Sfântul Ion să îți călăuzească pașii spre fericire și împliniri. La mulți ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, și-i motiv de sărbătoare. La mulți ani!

Îl sărbătorim pe Sfântul Ion și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și dragut cu toți cei din jurul tău. Ești un prieten de nadejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.

 La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele! Sănătate și numai bucurii!

Îți mulțumesc că îmi luminezi viața cu prezența ta, în fiecare zi! La mulți ani, dragul meu Ion!

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare usor. La mulți ani, Ioane!

Felicitări de Sfântul Ion 2023

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani!

Deşi azi, de Sfântul Ion, ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare, pentru că în această lume gri eşti singura pată de culoare, în această iarnă grea eşti singura rază de soare, pe câmpia vieţii mele esti cea mai frumoasă floare.

Felicitări dragul meu cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani!

Este ziua ta, Ioana, un nume la fel de pur şi gingaş ca tine! La mulţi ani!

Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ion cât mai frumoasă!

CITEȘTE ȘI: Mesaje de Halloween. Proverbe înfricoșătoare și citate amuzante

Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viața și îți urez un sincer La Mulți Ani!

E ziua ta, Ion, un nume frumos și simplu, la fel de pur ca tine și la fel de gingaș. La mulți ani!

Fie ca Sfântul Ion să îţi călăuzească paşii spre fericire şi împliniri. La multi ani!

MESAJE de Sfântul ION pentru șefi sau colegi

Fie ca această zi să deschidă ușa către un viitor plin de succes, realizări și multă iubire! La mulți ani!

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Fie ca Sfântul Ioan să vă conducă pașii spre fericire și împlinire. La mulți ani!

La mulți ani de ziua numelui tău! Numai bucurii, fericire și zile îmbelșugate!

Fie ca toate realizările frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Va doresc o zi frumoasa de Sf. Ioan!

Toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasă! La mulți ani!

La mulți ani și mult succes în această zi specială. Vă dorim să vi se împlinească toate dorințele! Sanatate si numai bucurie!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

MESAJE de SFÂNTUL ION haioase

Deși azi, de Sfantul Ion, ai primit multe mesaje cu urări de bine, al meu este și cel mai puternic, pentru ca în această lume cenușie ești singura pată de culoare, în această iarnă grea ești singura raza de soare, frumosul floare. La mulți ani!

La mulţi ani și îți doresc ca în viață toate necazurile să le învingi, se aude prin vecini că vrei să te angajezi la pompieri pentru că bei de stingi.

Este Sfântul Ioan, sărbătorile s-au terminat și am uitat de sarmale, la mulți ani Ioane și sper să spargă trâmbița fericirii pe strada vieții tale!

La mulți ani, să aveți sănătate sănătoasă, să aveți o zi bună și să nu aveți ghinion!

CITEȘTE ȘI: Cum ascult mesaje vocale WhatsApp înainte de expediere

Deși nu ai multe cursuri, Ion, ai o viață de școală și cine nu te cunoaște, e clar că nu are o cultură generală!

Să trăiești 100 de ani și încă o viață, LA MULȚI ANI de ziua ta și să petrecem și să bem până dimineață!

Dragă Ion, sper că mesajul meu cald să ajungă la mine, deși este frig de crapă pietrele afară. Îți doresc tot binele din lume și tot ce a fost rău, șterge cu un burete. LA MULȚI ANI!

Este 7 ianuarie și nu e o iarnă grea, dar voi sta acasă la Ion și voi bea în cinstea ta!

Felicitări, dragul meu Ion, în această zi. Îți doresc mereu sănătate și fericire. La mulți ani!

La mulți ani dragă Ion și mult succes în viața ta și să ai la fel de multă fericire pe cât se plictisesc bunicile tale pe strada ta.

Baftă și bună dispoziție, să petrecem împreună, pentru că astăzi este o zi mare și acesta este un motiv de sărbătoare. La mulți ani!

SMS de SFÂNTUL ION 2023

De ziua numelui tău îţi doresc tot binele din lume și un sincer LA MULȚI ANI!

Ești un prieten de nădejde și un adevărat om. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău.

În această zi, Sfântul Ion să te binecuvânteze și să te aibe în pază! La mulți ani!

Vă doresc o zi de Sfântul Ion cât mai frumoasă! La mulți ani!

Sărbătoarea Sfântului Ion să ne pregătească pe toți. La mulți ani pentru sărbătoriți!

La mulți ani și Sfantul Ion să te călăuzească mereu!

Iubirea și căldura inimilor noastre să te înconjoare cu ocazia zilei tale de nume! La mulți ani de Sf. Ion!

La mulți ani și fie ca Sfântul Ion să te călăuzească mereu!

Fie ca Sfântul Ion să te păzească! La mulți ani fericiți!

Mesaje de Sfântul Ion 2023 în versuri

De ziua ta, Ioane/Ioana, mă lasă / Să dau cuvant dorinței ce m-apasă / De a-ți spune că mi-ești drag(ă) și îți doresc / Tot binele din lume și noroc ceresc. La mulți ani!

Un cer albastru fără nori, / În calea ta să fie, / Să ai în viață numai flori, / Noroc și bucurie. / La mulți ani de Sf. Ioan!

Un gând bun și-o sărutare, / Azi, la ceas de aniversare, / Sfântul Ioan să te-ocrotească, / Visele să ți se-mplinească! La mulți ani!

În grădina lui Ion, / Toate Ioanele dorm, / Numa una n-are somn / Și zboară din pom în pom, / Dă-i de toate, dă-i şi bani… / Să trăiască, La mulţi ani!

De toți ai fost tu azi numit, / În lacaș Sfânt chiar pomenit! / Mă alipesc gingaș și eu, / Dorindu-ți bine mereu.

Numele ce-l porți de Sfânt, poartă-l cu mândrie multă! Să-ți dea putere și tărie, ani sănătoși și bucurie! Un înger păzitor … îți doresc eu ție!

Îți doresc să ai parte / De fericire şi sănătate, /Noul An să-ți aducă / Bucurie și mai multă. LA MULȚI ANI DE SFANTUL ION!

Mesaje de Sfântul Ion cu imagini găsiți pe Pinterest. Puteți da un ochi și pe acest site pentru urări de Sf. Ion.

5 2 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x