MESAJE de CRĂCIUN! Urări, felicitări și SMS-uri 2022

MESAJE de CRĂCIUN. Decembrie amintește cel mai mult de o sărbătoare frumoasă: Crăciunul. Crăciunul este o sărbătoare religioasă foarte populară în România. În această perioadă a anului, este foarte plin de viață și binecuvântat în diferite locuri din țară. V-ați gandit la fel de fel de mesaje de Crăciun cu urări și felicitări anul acesta?

MESAJE de CRĂCIUN. Crăciunul este o perioadă atât de minunată: focul arde, florile sunt parfumate, vinul este aromat, binecuvântările, amintirile bune și dragostea în fiecare zi. Chiar dacă nu există nimic, atâta timp cât există iubire este suficient.

MESAJE de CRĂCIUN. Azi recomand pentru toată lumea câteva dintre cele mai frumoase urări de Crăciun și mesaje de „La mulți ani” din 2022 pentru cei dragi de trimis prin SMS sau e-mail. Sper sa va placă.

Mesaje de Crăciun 2022 cu urări frumoase

Fie ca tu să găsești speranță și pace în acest sezon plin de bucurie și fie ca anul care vine să fie anul tău cel mai de succes de până acum.

Fiecare fulg de nea cade în Ajunul Crăciunului, fiecare foc de artificii este aprins, fiecare secundă de timp curge și fiecare gând este transmis. Toate reprezintă fiecare binecuvântare pe care vreau să ți-o trimit!

În acest sezon de Crăciun, bucuria și fericirea să se răspândească precum luminile unui pom de Crăciun. Crăciun fericit ție!

Fie ca miracolul Crăciunului să vă umple inimile de căldură și dragoste. Crăciun fericit!

Trimitem rugăciuni de Crăciun din partea familiei noastre familiei dumneavoastră.

O urare de un Crăciun cu adevărat fericit și bucuria Crăciunului să rămână în inima ta tot anul!

Fie ca lumina lumânărilor de Crăciun să vă aducă pace și bucurie în inima voastră și să vă ureze dragoste pentru Crăciun și Anul Nou.

A venit Crăciunul, așa că deschideți sufletul pentru a primi vraja acestei sărbători. Crăciun fericit!

Fie ca adevăratul spirit al anotimpului să vă găsească și să vă umple inima de bucurie. Un An Nou plin plin de împliniri!

Vă doresc ca Moș Crăciun să vă aducă sănătate și fericire în acest sezon de sărbători. Crăciun fericit!

Fie ca casa ta să fie plină de cântece de Crăciun, prăjituri, bomboane și toată dragostea pe care o aduce acest sezon festiv.

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

Sper ca sezonul sărbătorilor tale este distractiv și festiv. Crăciun fericit prietenul meu !!!

Sper că Crăciunul tău va fi plăcut și fie ca esența Crăciunului să rămână mereu cu tine. Sărbători magice!!

Cu toate urările de bine pentru un sezon de Crăciun strălucit și fericit. Sper că lucrurile merg bine cu tine.

Fie ca portocala, colindele, cozonacul cald să vă aducă bucuria Crăciunului și să vă umple sufletul de fericire.

Pe la colțuri unii spun, Că există Moş Crăciun, Că i-ai scris și c-o să vină, Să-ți aducă-n pumni lumină, lângă brad și lângă foc să-ți aducă mult noroc!

Sper că Crăciunul tău va fi plăcut și fie ca esența Crăciunului să rămână mereu cu tine. Crăciun fericit și La mulți ani!

Fie ca gândurile de Crăciun să ajungă la tine. Și să-ți fie inima plină de fericire.

Nu-ți aduce anul ce-ți aduce ceasul. Să ai parte de bucurii și impliniri în Noul An. La mulți ani!

Fie ca sub vâsc să-l găsești pe cel cu care vei împărți această sărbătoare.

Este timpul pentru sărbătoare și adunări de familie. Îmi doresc să vă puteți petrece timpul cu cei dragi împodobind bradul şi lângă foc. La mulți ani cu sănătate!

Mesaje de Crăciun fericit pentru iubit

Urari de Craciun pentru indragostiti

Ești un cadou pentru mine. Nu îmi doresc mai mult! Crăciun fericit ție!

Dragă iubită, în această noapte albă de Crăciun, sper că poți simți binecuvântarea și iubirea mea în depărtare, te sărut!

Un sezon pentru dăruire și împărtășire este ceea ce înseamnă Crăciunul. Ți-ai împărtășit viața cu mine pe tot parcursul anului. Îți mulțumesc pentru asta. Crăciun fericit!

Dragoste și binecuvântări nesfârșite, dedicate iubitei mele soții, vei fi întotdeauna prețiosul meu cadou de Crăciun și totul pentru mine!

Vreau să-mi pun mâna în mâna ta, să mă conduci în biserica Crăciunului, Crăciun peste noi doi!

În urmă cu mulți ani, mi-am dorit ca Moșul să-mi dea dragoste adevărată. Apoi, te-am cunoscut și ne-am îndrăgostit. Mulțumesc că m-ai iubit. Crăciun fericit!

Mesaje de Crăciun pentru colegi și amici

Este întotdeauna o plăcere să lucrez cu tine! Crăciun fericit!

Crăciunul este doar o zi în plus pentru a spune că lucrul cu tine a fost întotdeauna atât de minunat! Crăciun fericit!

Crăciun fericit! Mulțumesc din nou anul acesta. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu tine anul viitor.

Cele mai calde gânduri și binecuvântate urări de Crăciun și un An Nou fericit!

Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucurii și pace în suflet. Să aveți un Crăciun minunat!

Salutări călduroase și cele mai bune urări de fericire și noroc în anul care vine.

De Crăciun să aveți, Bogăție câtă vreți, Sănătate pentru toți, Iar la anul care vine Să vă fie și mai bine. La mulți ani!

Fie ca acest Crăciun să vă aducă în cale succes și prosperitate din belșug. Crăciun fericit!

Crăciunul acesta m-am gândit să-ți trimit un cadou scump, un ceas sau o tabletă, dar apoi mi-am amintit că lucrez în același loc ca și tine. Așa că am ales această frumoasă felicitare pentru a-ți ura Crăciun Fericit.

Știu că ați avut planuri de a petrece Crăciunul cu familiile voastre și apreciez dedicarea voastră față de această companie.

Mesaje de Crăciun pentru copii

Mesaje de Craciun pentru copii

De acest Crăciun lasă-ți toate visele să devină realitate și îți urează cele mai bune lucruri din această lume. Să ai un Crăciun minunat!

Fie ca Crăciunul tău să fie plin de cadouri! Și când vei intra în anul următor, să ai parte numai succese!

Fie ca bucuria Craciunului să fie cu tine pe tot parcursul anului. Crăciun fericit!

Crăciun fericit! Este o livrare din țara viselor către o fată bună, HO! HO! HO!

Fie ca strălucirea lumânării de Crăciun să vă umple inima de pace și plăcere și să vă facă Anul Nou luminos. Să aveți un Crăciun și Anul Nou plin de dragoste!

Fie ca Moș Crăciun să-ți aducă toate cadourile pe care le-ai dorit în ziua de Crăciun.

Mesaje de Crăciun pentru părinți

Îmi voi aminti pentru totdeauna cât de calde sunt mâinile de pe umerii mei când bate vântul; pentru totdeauna îmi voi aminti de silueta din spate care mă însoțește să cresc și îmi voi folosi anii pentru a înlocui fericirea mea fără griji! Vă doresc Crăciun Fericit!

Crăciunul îmi amintește de atenția ta față de mine și de tot ce ai făcut pentru mine. Sper doar ca fericirea pe care mi-o oferi, să ți-o pot întoarce în același fel. Fii binecuvântată, mamă!

Tu ești un copac mare, care ne adăpostește de suișuri și coborâșuri; tu ești soarele, aducând lumină în viața noastră. Dragă părinte, îți doresc un Crăciun fericit și mereu sănătos!

Crăciun fericit, dragă mamă! Cuvintele nu pot exprima niciodată dragostea ta pentru noi.

Tată, mi-e foarte dor de tine. Deși nu pot petrece Crăciunul cu tine, mă voi ruga pentru tine. Sper că ești sănătos și în siguranță.

Dedicată sincerității și iubirii tale în fiecare zi, trimit un mesaj care să-ți binecuvânteze afecțiunea, dragă mamă, îți doresc un Crăciun Fericit!

Tatăl meu mi-a dat un cer albastru și un pământ fertil. Tatăl meu este soarele etern în viața mea. Crăciun fericit, dragă tată!

Mesaje de Crăciun pentru familie

Ajunul Crăciunului este plin de liniște, atmosfera caldă este plină de romantism, colindele dulci transmit bucurie, luminile colorate fulgeră cu anticipare, trimiterea de mesaje text zguduie binecuvântările, iar salutările sincere le transmit dorințele. Dragi mamă și tată, mă rog pentru voi în Ajunul Crăciunului, vă doresc mereu în siguranță și să fiți sănătoși și fericiți.

Copilul meu, sunt Moș Crăciun! Din cauza crizei financiare, prețurile au crescut atât de puternic încât nu îmi permit să vă fac un cadou; nu primesc subvenții pentru orele suplimentare și vreau să iau o pauză; mai bine trimit un sms care împachetează toate binecuvântările pentru tine! Crăciun fericit!

Cred că binecuvântarea este ceea ce avem nevoie, cei care pot binecuvânta sunt toți drăgălași. Vă doresc din suflet, Crăciun fericit!

Clopotele Ajunul Crăciunului sunt o muzică magică care transmite fericire și bun augur, spală grijile și durerile, redă liniștea sufletului și umple cufărul de fericire. În Ajunul Crăciunului, roagă-te în tăcere printre clopote, urându-ți pace și fericire, fericire și bunăstare!

Să te binecuvânteze în Ajunul Crăciunului și fericirea și bucuria Crăciunului să rămână în jurul tău pentru totdeauna!

Tată, a venit Crăciunul, ți-am pregătit un cadou, dar tu poți să-mi rambursezi mai întâi cheltuielile.

De Crăciun, plantez din timp un brad în inima ta. Semințele sunt pace, mugurii sunt speranță, trunchiul este sănătos, frunzele sunt fericite, iar ramurile sunt de bun augur. Binecuvântările ies în acest moment în fiecare an: Crăciun Fericit!

Mesaje creștine de Nașterea Domnului

Ȋn seara asta, ȋngerii coboarӑ, cu Vestea Bunӑ te ȋnconjoarӑ, amintindu-ți de Iisus, pruncul iubit nespus. Doresc ca cel nӑscut ȋn ieslea cea sӑracӑ, loc ȋn inima Ta sӑ-și facӑ. Sӑrbӑtori Fericite și numai bucurii!

Crăciun binecuvântat și pruncul din ieslea Betleemului să se nască în inima fiecărui român. Dumnezeu să vă binecuvinteze. Anul care vine să vă aducă multă prosperitate și sănătate.

Nașterea Domnului nostru care și-a dat viața.
Sacrificiu divin pentru a ne arăta adevărata cale.
Calea adevărului, calea vieții reale.
În această zi de sărbătoare, să ne deschidem inimile pentru ziua de mâine.

Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa!

Fie ca frumoasele tale rugăciuni de Crăciun să fie auzite și răspunse pentru ca familia ta, copiii tăi atât de înțelepți și cei pe care îi iubești să aibă un Crăciun Fericit plin de tandrețe și fericire împărtășită.

Un plânset a trezit întreaga lume. O naștere a schimbat istoria. O viață a făcut diferența. Fie ca cel născut în iesle să vă umple inimile de bucurie.

Lumina sfântă din Ajun să vă aducă în suflet un Crăciun veșnic! Sărbători fericite!

SMS-uri scurte cu urări de Crăciun

Cele mai bune urări în acest sezon de sărbători.

Vă urez ție și celor tăi un Crăciun fericit în acest sezon de sărbători.

Vă doresc sănătate și fericire în anul care vine.

Salutări calde și cele mai bune urări de Crăciun și Anul Nou!

Fie ca pacea, fericirea și norocul să fie mereu cu tine.

Îți doresc un cântec în inima ta de Crăciun și binecuvântări pe tot parcursul anului.

Vă doresc un Crăciun binecuvântat și un An Nou plin de surprize fericite!

Vă dorim un Crăciun fericit.

Sper că toate visele tale de Crăciun să devină realitate!

Sărbătorile să vă umple inima de fericire!

Cu ocazia Crăciunului și Anului Nou, vă doresc pace, fericire și fericire!

Mesaje de Crăciun amuzante

Dacă un tânăr frumos iese din hornul tău în noaptea de 24 a acestei luni, nu te panica, este Moș Crăciun! A făcut o operație estetică și vrea să surprindă pe toată lumea.

Bătrânul amabil conduce o sanie trasă de reni cu pace, sănătate, bogăție, fericire, frumusețe, puritate, viitor, și a început să-ți trimită daruri de la Dumnezeu. Ești binevenit, toate îți aparțin.

Îmi pare rău, nu vă pot oferi un cadou de Crăciun. De fapt, chiar am fost acolo în acea noapte, dar am rămas blocat în horn cu prea multe binecuvântări, așa că acum vă pot oferi doar o binecuvântare târzie: Crăciun fericit!

Crăciun fericit! tu esti prietenul meu cel mai bun. În „Clasamentul prieteniei”, ești mereu „în fruntea listei”, iar eu îți voi dezvălui un secret: piața ta este încă optimistă…

Dacă un bătrân gras în roșu întră pe fereastră în casa ta și te bagă în buzunar, nu-ți fie teamă pentru că i-am spus Moșului „Vreau un prieten ca tine”.

Crăciun, de dragul mediului și al resurselor globale, vă rugăm să reduceți în mod conștient achiziția de felicitări tradiționale din hârtie. Puteți completa mesajul de felicitare pentru valoarea mare RMB și mi-l trimiteți. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat pentru protecția mediului! Vă doresc fericire!

Vreau să transform toate veștile bune în cremă, toate binecuvântările în ciocolată, toată fericirea într-un tort, mulțumesc, și apoi să spun Crăciun Fericit!

Pe vremuri Crăciunul era gri. Cu tine anul acesta totul s-a schimbat. Lumea mea a devenit brusc strălucitoare și colorată. Mulțumesc din suflet.

Mesaje de Crăciun în versuri

Fie ca-n seara sfântă de Crăciun
Să te ajungă gândul meu cel bun:
Prosperitatea să te însoțească peste toate,
Mulți ani și fericire, sănătate!

În bradul de Crăciun, cu luare-aminte
Am așezat o stea aparte, ca oricând
De tine să mi-aducă aminte
Și să te port mereu în gând.

Bradul e împodobit,
Moșul încă n-a sosit,
Începeți să colindați,
Și pe el să-l așteptați.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri și-o urare:
Un Crăciun plin de iubire,
Sănătate, fericire,
Mult noroc și împliniri
Și ani plini de bucurii!

În noaptea cea vrăjită de Crăciun, tu lasă
Să se împraștie în patru zări tot ce te-apasă,
Deschide-ți inima și cugetul deplin
Spre-al bucuriei înstelat senin.

Aseară m-am găsit cu Moș Crăciun și a lui ceată,
L-am mituit cu-o ceașcă de fierbinte ciocolată
Să mi te-aducă-n dar pe tine de Ajun,
Să te găsesc, cadou poznaș, sub bradul de Crăciun.

Mai multe mesaje cu urări și felicitări de Crăciun 2022 puteți găsi și pe acest site.

CITEȘTE ȘI:

5 1 vote
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x