Mesaje de Sfântul Andrei 2022. Idei de SMS-uri cu urări și felicitări

În fiecare an, pe 30 noiembrie se sărbătorește Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor și apostolul care a răspândit creștinismul meleagurile noastre. Ești în căutarea celor mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei pe care să le transmiți celor dragi de ziua onomastică? În acest articol vei găsi câteva idei de urări și felicitări de Sfântul Andrei pentru a le împărtăși familiei și prietenilor pe WhatsApp și Facebook.

Mesaje de Sfântul Andrei pentru familie

Mesaje de sfântul Andrei – Cu ocazia Zilei Sfântului Andrei, fie ca tu și cei dragi să fiți binecuvântați cu fericire și zâmbete veșnice. La mulți ani!

Mesaje de sfântul Andrei – E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani de Sfântul Andrei!

Mesaje de sfântul Andrei – Fie ca ocazia Zilei Sf. Andrei să aducă multe binecuvântări pentru tine și familia ta pentru un viitor frumos.

Mesaje de sfântul Andrei – Fie ca hramul Sfântul Andrei să nu fie uitat niciodată și binecuvântările lui să fie mereu alături de noi!

Mesaje de sfântul Andrei – Sfântul Andrei să te ocrotească în fiecare zi, să îți aducă liniște și pace! La mulți ani cu sănătate și spor în toate!

Mesaje de sfântul Andrei – Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

Mesaje de Sf Andrei

Felicitări și Urări de Sfântul Andrei pentru prieteni

Mesaje de sfântul Andrei – Astăzi nu sărbătorim doar un prieten drag, ci un băiat fantastic căruia îi dorim o zi onomastică fericită!

Mesaje de sfântul Andrei – Fie ca această zi de Sfântul Andrei să vă aducă multă fericire ție și tuturor celor dragi!

Mesaje de sfântul Andrei – Zâmbește și să ai parte de toată distracția și emoția specifică acestei zile, iar întreaga zi să îți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie. La mulți ani Andrei tort pentru tine!

Mesaje de sfântul Andrei – Fie ca această zi de Sfântul Andrei să fie o sursă de direcție și iluminare pentru viața ta!

Mesaje de sfântul Andrei – De ziua numelui tău îți doresc să ai parte de succes, împliniri și sănătate. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească în viață. La mulți ani!

Mesaje de sfântul Andrei – Vă doresc, ție și familiei tale, toate cele bune urări pentru Ziua Sf. Andrei din acest an!

Mesaje de sfântul Andrei – Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață! La mulți ani!

Mesaje de Sf Andrei pentru iubit/iubită

De ziua ta, nu voi spune cuvinte puternice. Îți voi spune doar mulțumesc că ești cu mine și că te iubesc fără limită. La mulți ani!

Mi-am dorit o stea într-o noapte, mi-am dorit să am un prieten pe care să-l iubesc pe viață. Au trecut zile și am început să plâng, nu știam că dorința mea s-a împlinit pentru că persoana pe care mi-am dorit-o ești tu. La mulți ani, Andrei!

Iubitul meu, te felicit cu ocazia zilei onomastice. Astăzi îți doresc să crezi în magie, pentru că se pot întâmpla lucruri de necrezut. Fie ca în orice zi să ți se întâmple o minune frumoasă pe care o aștepți. La mulți ani!

Să te întâlnesc a fost soarta, să devin prietenul tău a fost o alegere, dar să mă îndrăgostesc de tine era dincolo de controlul meu.

Dragule, îți doresc o aniversare fericită! Să rămâi mereu atât de vesel, energic și curajos! Îți mulțumesc că ești alături! Te iubesc, Andrei!

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a-ți spune cât de minunat ești. Sfântul Andrei să te ocrotească mereu. Te iubesc!

Când vezi o stea căzătoare în seara asta, pune-ți o dorință, se va împlini pentru că mi-am dorit și te-am găsit. La mulți ani, Adreea!

Iubitule! De ziua numelui, îți doresc să înțelegi că totul în această viață este minunat și uimitor și că nu trăiești în zadar!

La mulți ani dragul și scumpul meu, Andrei! În această zi minunată vreau să mulțumesc în mod special părinților tăi că mi te-au dăruit în viața mea exact așa cum ești. Îți doresc dragul meu să fii mereu sănătos și împlinit!

Mesaje religioase de Sfântul Andrei

Ești un suflet frumos și Dumnezeu te iubește! La Mulți Ani! Andrei cele mai frumoase urări să vină către tine de ziua onomastică.

Dumnezeu să-ți încălzească inima și să-ți dea pace, nu numai de ziua numelui tău, ci și pentru fiecare zi a vieții tale!

Mă rog ca Dumnezeu să te conducă mereu pe calea cea bună. La mulți ani de Sf. Andrei!

Harul divin al Atotputernicului este întotdeauna alături de tine în vremurile tale bune și în momentele rele din viață. Să ai o zi a numelui minunată, draga mea!

Îți urez ca sărbătoarea Sfântului Andrei să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani Andreea!

Fie ca Dumnezeu să nu înceteze niciodată să te spele cu binecuvântările Sale. La mulți ani de Sf. Andrei!

Îți urez să ai o zi onomastică la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum Sărbătorile petrecute lângă cei apropiați.

Dumnezeu să va dea puterea și să vă facă să vă pregătiți pentru a depăsi toate barierele din viața voastră. La mulți ani de Sf. Andrei!

La mulți ani Andrei mesaje amuzante

La Mulți Ani Andrei și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

Numele tău este muzică pentru urechile mele: poate aparține și multor alte persoane, dar nimeni nu este la fel de special ca tine! La mulți ani de ziua numelui!

Numele tău aduce bucurie, la fel ca tine! O zi bună și la mulți ani Andrei!

La mulți ani Andreea! de ziua ta onomastică, îți doresc multă fericire, pace și acel noroc care nu strică niciodată!

Tu ești motivul care face această zi mai frumoasă. Îți doresc să-l petreci alături de oamenii care te iubesc!

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Semnificația numelui Andrei

Numele Andrei a devenit cunoscut datorită personajului biblic, Sfântul Andrei, „ocrotitoul românilor”, însă originea sa este grecească. Sfântul Andrei a fost unul dintre cei 12 Apostoli ai Mântuitorului, fiind cel mai vârstnic dintre aceștia.

Numele masculin (și într-o minoritate și feminin) Andrei poate să provină din substantivul grecesc andréia, care înseamnă „putere sau curaj”, sau din anèr-andròs, cu sensul de „bărbat, persoană masculină”, dar și „războinic”, „curajos”.

Numele a fost în antichitate folosit pe scară largă de greci, datorită căruia s-a răspândit în Palestina, Orientul Apropiat și Egipt. Odată cu adorarea Sfântului Apostol Andrei, numele s-a bucurat de o mare popularitate în cercurile creștine.

Surse: 1, 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x