Mesaje și urări de Moș Nicolae

Îm fiecare an, pe 6 decembrie sărbătorim Ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni. Sărbătoarea de iarnă este deosebit de preferată de copii, care așteaptă cu nerăbdare darurile primite de la moș. În această zi de bun augur, trimiterea de urări și cadouri călduroase persoanei dragi este un lucru important de făcut. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje text și urări de Moș Nicolae care sunt perfecte pentru a le trimite prietenilor și familiei.

Cele mai frumoase urări și mesaje de Moș Nicolae

Vă doresc o zi foarte fericită de Sfântul Nicolae… Fie ca Moșul să vă umple viața de fericire și pantofi cu multe daruri.

În această zi evlavioasă, îmi doresc ca ziua ta de Sfântul Nicolae să fie binecuvântată cu toată fericirea și dragostea… bunătate și generozitate… sănătate și bogăție… Fie ca tu și cei dragi să sărbătorești această ocazie specială cu mare bucurie și bucurie.

Îmi doresc ca tu și familia ta să fii astăzi și mereu binecuvântați cu fericire și sănătate… armonie și prosperitate… Afecțiune și unire… Sfântul Nicolae să vă binecuvânteze pe toți cu tot ce este mai bun. La multi ani de Moș Nicolae!

Vă doresc ție și familiei tale un Sfânt Nicolae foarte fericit, binecuvântat și vesel… Fie ca în această zi de bun augur, să fii binecuvântat cu tot ce ți-ai dorit vreodată în viață… Dumnezeu să te binecuvânteze mereu!

Pe măsură ce sărbătorim cu prilejul Zilei Sfântului Nicolae, mă rog ca viața ta să fie plină de dulceață și bucurie veșnică… Îți urez un Moș Nicolae binecuvântat cu toate zâmbetele și clipele frumoase de fericire pe calea vieții tale. Doamne ajută!

În timp ce mă gândesc să îți trimit urări de Moș Nicolae, vreau să-ți trimit toată dragostea și îmbrățișările mele… căldură și urări, dragul meu prieten. Fie ca tu să te distrezi minunat alături de cei dragi și ca toate visele tale să devină realitate.

Mesaje scurte cu urări de Sfântul Nicolae

Trimit urări calde ție și familiei tale de ziua Sf. Nicolae.

Un Sfânt Nicolae fericit și binecuvântat. La mulți ani!

Căldură și urări de bine de Moș Nicolae pentru tine dragul meu prieten.

De Sf. Nicolae, doresc să vă trimit toată dragostea și îmbrățișările mele.

Singura mea dorință de ziua Sf. Nicolae este să fii umplut cu cele mai alese binecuvântări.

Fie ca de Moș Nicolae să te aștepte multe cadouri. La mulți ani!

Se spune că în ziua de Sfântul Nicolae, visele oamenilor devin realitate. Îți doresc din tot sufletul asta, la fel ca dragostea și frumusețea!

CITEȘTE ȘI: Moș Nicolae: Semnificație, datini și obiceiuri

Lasă un comentariu

error

Vă place acest blog? Vă rog să răspândiți vestea :)