MESAJE de MOȘ NICOLAE. SMS-uri, urări 2022

Mesaje de Moș Nicolae. În fiecare an, pe 6 decembrie sărbătorim Ziua Sfântului Nicolae Făcătorul de Minuni. Sărbătoarea de iarnă este deosebit de preferată de copii, care așteaptă cu nerăbdare darurile primite de la moș. În această zi de bun augur, trimiterea de urări și cadouri călduroase persoanei dragi este un lucru important de făcut. Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje text din 2022 cu urări și felicitări pe care le poți trimite de Moș Nicolae prietenilor și familiei.

Cele mai frumoase urări și mesaje de Moș Nicolae

Mesaje de Moș Nicolae. Vă doresc o zi foarte fericită de Sfântul Nicolae… Fie ca Moșul să vă umple viața de fericire și pantofi cu multe daruri.

Mesaje de Moș Nicolae. În această zi evlavioasă, îmi doresc ca ziua ta de Sfântul Nicolae să fie binecuvântată cu toată fericirea și dragostea… bunătate și generozitate… sănătate și bogăție… Fie ca tu și cei dragi să sărbătorești această ocazie specială cu mare bucurie și bucurie.

Mesaje de Moș Nicolae. Îmi doresc ca tu și familia ta să fii astăzi și mereu binecuvântați cu fericire și sănătate… armonie și prosperitate… Afecțiune și unire… Sfântul Nicolae să vă binecuvânteze pe toți cu tot ce este mai bun. La multi ani de Moș Nicolae!

Mesaje de Moș Nicolae. Vă doresc ție și familiei tale un Sfânt Nicolae foarte fericit, binecuvântat și vesel… Fie ca în această zi de bun augur, să fii binecuvântat cu tot ce ți-ai dorit vreodată în viață… Dumnezeu să te binecuvânteze mereu!

Mesaje de Moș Nicolae. Pe măsură ce sărbătorim cu prilejul Zilei Sfântului Nicolae, mă rog ca viața ta să fie plină de dulceață și bucurie veșnică… Îți urez un Moș Nicolae binecuvântat cu toate zâmbetele și clipele frumoase de fericire pe calea vieții tale. Doamne ajută!

Mesaje de Moș Nicolae. În timp ce mă gândesc să îți trimit urări de Moș Nicolae, vreau să-ți trimit toată dragostea și îmbrățișările mele… căldură și urări, dragul meu prieten. Fie ca tu să te distrezi minunat alături de cei dragi și ca toate visele tale să devină realitate.

Mesaje Mos Nicolae
Mesaje Moș Nicolae

Mesaje scurte (SMS-uri) cu urări de Sfântul Nicolae

Mesaje de Moș Nicolae. Trimit urări calde ție și familiei tale de ziua Sf. Nicolae.

Mesaje de Moș Nicolae. Un Sfânt Nicolae fericit și binecuvântat. La mulți ani!

Mesaje de Moș Nicolae. Căldură și urări de bine de Moș Nicolae pentru tine dragul meu prieten.

Mesaje de Moș Nicolae. De Sf. Nicolae, doresc să vă trimit toată dragostea și îmbrățișările mele.

Mesaje de Moș Nicolae. Singura mea dorință de ziua Sf. Nicolae este să fii umplut cu cele mai alese binecuvântări.

Mesaje de Moș Nicolae. Fie ca de Moș Nicolae să te aștepte multe cadouri. La mulți ani!

Urări și felicitări de Moș Nicolae pentru copii

Moș Nicolae mi-a șoptit la ureche că ți-a pregătit un dar magnific! Felicitări!

Sărbătoare fericită, copii! Moș Nicolae se îndreaptă repede spre voi, cu bucurii și jucării, pentru fetițe dulci și băieți minunați.

Ai fost un elev sârguincios și un fiu ascultător în acest an! Acum așteaptă-l pe Moș Nicolae!

Să construiești cel mai mare om de zăpadă din cartier și să te distrezi de la luptele cu bulgări de zăpadă alături de prieteni și familie. Sărbătoare fericită!

Vrei să fii primul la școală? Cere-i asta lui Moș Nicolae! În această zi sfântă, el îți va asculta rugăciunile!

Dragul meu fecior! Îți trimit multe binecuvântări și prăjituri calde împreună cu cadouri frumoase în această sărbătoare. Sper să o petreci alături de oamenii care te fac să te simți în siguranță și fericit.

Copile! Dumnezeu te-a făcut special și mulțumesc că El mi-a dat șansa să te privesc crescând. Te sărut pe obraz și îți trimit o îmbrățișare! Tu ești totul pentru mine! La mulți ani de Sfântul Nicolae!

Mesaje de Mos Nicolae pentru copii
Felicitare Moș Nicolae

Pentru că te iubesc atât de mult, i-am spus lui Moș Nicolae să-ți facă duble cadouri. Totuși, cred că îmbătrânește și pierde ceva auz. Noroc oricum!

Hei, micul meu ajutor! Am aflat de la Moș Nicolae că ai fost un copil foarte bun anul acesta! Așadar, sperăm că vei primi o mulțime de cadouri!

Când dorești o stea, toate visele tale se pot împlini! Sper că ai dorit să primești o mulțime de cadouri anul acesta! Moș Nicolae e pe drum!

În această zi foarte specială, nu uita să le oferi tuturor celor dragi îmbrățișări mari și să răspândești bucurie și fericire cu zâmbetul tău! La urma urmei, tu ești micul ajutor al lui Moș Nicolae!

Nu mânca prea multe bomboane, dragă. Dacă o vei face, vei arăta la fel ca bunica ta fără dinți!

Nu-ți face griji cu privire la acel mic secret pe care îl ascunzi de Moș Nicolae. Este bătrân și uituc, dar este bun.

Moș Nicolae ți-a pregătit cadoul! Abia aștept să-ți văd fața când îl vei deschide! Te iubesc atât de mult, puștiule.

Citate despre Sfântul Nicolae

„Dătătorul oricărui dar bun și perfect ne-a chemat să imităm dăruirea Lui, prin har, prin credință, iar aceasta nu este de la noi înșine.” ― Sfântul Nicolae din Mira

„Ca frunzele uscate care înainte ca uraganul sălbatic să zboare, când se întâlnesc cu un obstacol, se înalță spre cer. Așa că până în vârful casei au zburat cursele, cu sania plină de jucării, iar Sfântul Nicolae, de asemenea.” ― Funcționarul Clarke Moore

„Toată lumea îl iubește pe Sfântul Nicolae, pentru că Sfântul Nicolae iubește pe toată lumea”. ― pr. Andrew Phillips

„A fost în noaptea dinaintea Crăciunului, când toată casa nu se agita nicio făptură, nici măcar un șoarece… Ciorapii erau agățați de horn cu grijă, în speranța că Sfântul Nicolae va fi în curând acolo”. ― Clement Clarke Moore

„Vai! Cât de tristă ar fi lumea dacă nu ar exista Moș Nicolae! Nu ar exista atunci credință copilărească, nici poezie, nici romantism care să facă tolerabilă această existență.” ― Francis P. Biserica

Mesaje video de Moș Nicolae

Sursa: 1, 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x