DJI Mini 3 are imagini scurse, lansare iminentă

Zvonurile sunt răspândite că popularul producător chinez de drone DJI va oferi o versiune redusă a modelului său Mini 3 Pro. Se spune că drona poartă numele DJI Mini 3 și este o versiune inferioară a Mini 3 Pro. Imaginile scurse ale viitoarei drone indică lansarea sa iminentă. DJI Mini 3 va urma probabil aceeași traiectorie ca seria Mavic 3 și Mini SE. Mavic 3 Classic a fost lansat luna trecută. Este posibil ca DJI să fi adoptat o strategie similară de retragere pentru Mini 3.

DJI Mini 3 imagini scurse

Un tweet care a prezentat două imagini cu drone pe 1 decembrie este cel mai recent incident care a alimentat speculații în jurul dronei. Imaginile au fost publicate de DealsDrone, un informator DJI de încredere. Pe tweetul foarte scurt scria: DJI Mini 3 va veni în curând. Deși scurt, tweet-ul a crescut entuziasmul fanilor care așteaptă să vadă o versiune accesibilă și nu prea simplificată a DJI Mini 3 Pro. Într-adevăr, au existat zvonuri că DJI lucrează la Mini 3. Următoarea dronă a fost raportată a fi luată în considerare pentru certificarea FCC luna trecută.

Este puțin probabil ca cele două imagini ale presupusului DJI Mini 3 împărtășite de tipster să fie reale. Posibil generate de computer, imaginile singure ar putea să nu fie principala sursă de entuziasm, ci faptul că zvonul venea de la un informator DJI de încredere.

Lansarea luna trecută a lui Mavic 3 Classic a deschis gadget-ul unui public mai larg, cu înclinații prietenoase cu bugetul. Mavic 3 Classic a păstrat multe dintre caracteristicile de top din Mavic 3, dar la un preț mai mic. Acest lucru a oferit economii de până la 600 dolari în comparație cu oferta de bază a Mavic 3.

DJI Mini 3 Pro se vinde la eMAG la prețul de 5499,99 lei. Nu este clar cât va costa versiunea redusă a dronei. Scăderea calității va veni probabil de la camera dronei, mai degrabă decât de la bateria acesteia. DJI Mini 3 Pro are o durată de zbor de 34 de minute și orice reducere a capacității bateriei este un non-starter.

CITEȘTE ȘI

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x