DJI Air 2S lansat ca succesor al Mavic Air 2

DJI a dezvăluit oficial ultima sa dronă, Air 2S, o continuare a modelului compact Mavic Air 2. DJI Air 2S oferă o adâncime mai mare cu camera sa, reflectând o îmbunătățire generală față de predecesorul său. Folosește chiar aceleași baterii, ceea ce face ca actualizarea să fie puțin mai ieftină.

În ceea ce privește specificațiile, DJI Air 2S are un senzor CMOS mai bun și mai mare de 1 inch și capacități de rezoluție mai remarcabile. Senzorul de un inch oferă pixeli de 2,4 μm semnificativ mai mari, ceea ce este mai bun decât senzorul de 0,5 inci de pe Mavic Air 2 și pixelii săi de 0,8 μm. Un senzor mai mare implică faptul că Air 2S poate capta o calitate de până la 5,4K, mult mai bună decât Mavic Air 2.

Air 2s cântărește puțin mai mult decât Mavic Air 2 (595 grame vs. 570 grame). Noua dronă este alimentată de o baterie de 3.500mAh care poate susține dispozitivul timp de aproximativ 31 de minute. Datorită faptului că este mai grea cu aproximativ 25g în comparație cu Mavic Air 2, drona Air 2S are o durată de zbor marginal mai mică decât Air 2, care poate funcționa 33 de minute.

În afară de cele două părți ale sale, drona DJI Air 2S poate evita obstacolele atunci când urcă sau coboară și înainte sau înapoi. Odată cu standardul industrial OcuSync prezentat în dispozitiv, gadgetul are o rază de control maximă de 12 km – puțin mai mult decât Mavic Air 2. Există câteva alte capabilități precum MasterShot, care vă pot ajuta să obțineți fotografii mai puternice.

DJI Air 2S este deja la vânzare pe site-ul oficial al companiei. Produsul începe de la 999 dolari pentru pachetul de bază care conține drona, bateria, două perechi de elice și controlerul DJI RC-N1.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x