DJI Mavic 3 este o dronă de top, cu un preț pe măsură

DJI a anunțat lansarea Mavic 3, o continuare a dronei Mavic 2 a companiei. DJI spune că Mavic 3 reprezintă „cea mai cuprinzătoare îmbunătățire” a gamei Mavic în trei ani, cu creșteri de performanță pentru fiecare funcție. DJI modernizează aproape fiecare aspect al celei mai noi drone high-end. Haideți să vedem în continuare cu caracteristici și specificații vine această minunată dronă DJI Mavic 3.

O dronă pliabilă la fel ca predecesorul său, Mavic 3 dispune de un sistem de cameră duală cu un obiectiv cu zoom hibrid de 28x și un obiectiv Hasselblad de 24 mm cu un senzor 4/3. Obiectivul Hasselblad poate captura imagini statice de 20 de megapixeli și videoclipuri de 5,1K la 50 de cadre pe secundă sau video 4K la 120 de cadre pe secundă pentru filmări cu încetinitorul.

Senzorul de imagine îmbunătățit oferă o rezoluție video mai mare și reduce zgomotul în medii cu lumină scăzută și are o deschidere reglabilă de la f/2,8 la f/11. Camera secundară are un teleobiectiv de 162 mm cu deschidere f/4.4 pentru fotografii mărite. DJI Mavic 3 Cine, o versiune a lui Mavic 3 cu codificare Apple ProRes 422 HQ, este proiectat pentru a satisface nevoile de post-producție și este echipat cu un SSD de 1TB.

Există senzori de obstacole omnidirecționali cu o rază de 200 de metri, disponibili pe Mavic 3, care includ șase senzori cu ochi de pește și doi senzori cu unghi larg pentru a evita obiectele chiar și în medii complicate.

Există o funcție actualizată ActiveTrack 5.0 pentru o urmărire îmbunătățită, iar Mavic 3 utilizează un algoritm de poziționare care încorporează semnale de la sateliții GPS, GLONASS și BeiDou. Un sistem integrat AirSense avertizează piloții de drone despre avioanele și elicopterele din apropiere și există alerte de geofencing atunci când sunt în apropierea unor locații sensibile.

Bateriile reproiectate oferă până la 46 de minute de timp de zbor în condiții ideale înainte de a fi necesară o reîncărcare datorită motoarelor și elicelor mai eficiente. DJI Mavic 3 produce, de asemenea, cu 35% mai puțină rezistență decât modelele anterioare pentru viteze maxime mai mari. Alte caracteristici noi includ un sistem mai avansat Return to Home și un sistem de transmisie îmbunătățit pentru o transmisie video mai clară chiar și în condiții dificile.

Odată cu Mavic 3, apar câteva accesorii noi, inclusiv un nou controler inteligent cu o distanță de transmisie extinsă, un încărcător rapid portabil de 65 W, o geantă de transport convertibilă, o lentilă cu unghi larg cu un câmp vizual de 108 de grade și multe altele.

DJI vinde Mavic 3 pe site-ul său la un preț de 2.199 dolari pentru versiunea standard, în timp ce un Fly More Combo cu accesorii și baterii suplimentare are un preț de 2.999 dolari. Mavic 3 Cine Premium Combo cu SSD de 1 TB și înregistrare video Apple ProRes 422 HQ are un preț de 4.999 dolari.

CIEȘTE ȘI: DJI Mini 2 este drona perfectă pentru începători

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x