DJI Mavic 3 Classic – caracteristici și preț

Producătorul chinez de drone de consum DJI a dezvăluit o nouă dronă care este aproape o iterație a lui Mavic 3. Noua dronă este DJI Mavic 3 Classic și dispune de camera aeriană L2D-20c proiectată împreună cu legendarul brand suedez Hasselblad.

DJI Mavic 3 Classic: Specificații, Caracteristici

Noua dronă DJI Mavic 3 Classic are un senzor CMOS 4/3 de calitate profesională care acceptă 20 de megapixeli (5280 x 3956px). De asemenea, oferă 12,8 trepte de gamă dinamică nativă, deschidere variabilă F/2,8-F/11 și zoom digital 3x, combinat cu soluțiile de culoare naturală Hasselblad (HNCS). Drona poate face și fotografii cu adâncime de culoare de 12 biți în format RAW.

În ceea ce privește videoclipurile, acceptă formate de înregistrare cu încetinitorul de până la 5,1K/50fps, 4K/60fps (supraeșantionare) și 4K/120fps. Drona acceptă în mod egal modul de culoare HLG pe 10 biți, care poate prezenta imagini cu o gamă dinamică mai mare pe dispozitivele de redare fără post-procesare. În plus, camera dronei acceptă D-log pe 10 biți, permițându-i să prezinte gradiente de culoare delicate și să rețină mai multe detalii deschise și întunecate.

Fuzelajul dronei este echipat cu 8 senzori vizuali care pot detecta obstacole în toate direcțiile. Cu APAS 5.0 (Advanced Flight Assistance System), poate detecta obiecte în toate direcțiile în orice moment în timpul zborului și poate evita obstacolele.

Drona DJI Mavic 3 Classic

Tehnologia emblematică de transmisie a imaginii DJI O3+ poate atinge o distanță de comunicare ultra-lungă de 15 kilometri și o calitate a transmisiei imaginii 1080p/60fps. Poate fi folosit și cu modulul DJI Cellular pentru a integra semnalul original de transmisie a imaginii și rețeaua 4G pentru a crește performanța în medii complexe, fiabilitatea și pentru a reduce șansa de deconectare.

Pentru zbor, DJI Mavic 3 Classic vine cu o funcție de croazieră cu viteză constantă. De asemenea, acceptă conexiune la telefon mobil de mare viteză, urmărire inteligentă 5.0, obiectiv principal, scurtmetraj cu un singur clic, fotografiere panoramică etc.

Drona Mavic 3 Classic

Drona DJI Mavic 3 Classic are o baterie de 5000 mAh cu un timp de zbor de 40 de minute și un timp total de zbor de 46 de minute. Are o autonomie maximă de croazieră de 30 de kilometri. Viteza maximă de zbor orizontală este de 21 m/s, în timp ce viteza maximă de urcare este de 8 m/s, iar viteza maximă de coborâre este de 6 m/s.

Drona cântărește 895 de grame și în stare pliată, are o dimensiune de 221×96,3×90,3 mm. Când este desfășurată, dimensiunea este de 347,5×283×107,7 mm.

DJI Mavic 3 Classic: Pret, Disponibilitate

DJI Mavic 3 Classic este disponibil acum în România la precomandă la eMAG pentru prețul de 7.999,99 lei. În pachet vei găsi: drona, un controler DJI RC-N1, 1 Baterie inteligentă DJI Mavic 3, 3 elice silențioase (perechi), încărcător 65W, cover, cablu USB-C, Control sticks RC-N1, cablu RC-N1 RC (conector USB-C), cablu RC-N1 RC (conector Lightning) și cablu RC-N1 RC (conector Micro-USB).

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x