Sony își dezvăluie drona Airpeak la CES 2021

Sony intră în afacerea cu drone și compania a dezvăluit prima dată drona Airpeak cu câteva luni în urmă, dar acum, în timpul CES 2021, compania a prezentat-o. Se spune că noua dronă este cea mai mică dronă capabilă să poarte o cameră Alpha și este concepută pentru crearea de conținut video și fotografie profesională.

Sony a explicat că a introdus marca Airpeak cu „obiectivul de a dezvolta în continuare tehnologia dronelor de astăzi, realizând în același timp cea mai mare creație de valoare”. Compania continuă să afirme că dronele sale Airpeak vor fi cea mai mică clasă a acestor vehicule aeriene capabile să folosească sistemul său de camere mirrorless Alpha.

Drona Airpeak de la Sony este concepută pentru „creatori aventuroși”, potrivit președintelui și directorului companiei Kenichiro Yoshida. Are patru rotoare, două brațe de aterizare care se ridică cu decolare și totul pare puternic elegant în acțiune.

Există foarte puține detalii concrete despre noul sistem de drone în acest moment, deși Sony a menționat că a explorat utilizarea dronelor pentru a filma peisaje și fotografii în oraș. Acesta a prezentat drona Airpeak funcționând ca o cameră de urmărire pentru filmările conceptului său Vision-S de la ultimul CES.

Drona Sony Airpeak va fi lansată în primăvara acestui an, dar compania nu a dezvăluit încă nicio cronologie specifică. Nu este clar nici cât va costa drona, dar cu siguranță nu va fi ieftină, deoarece se adresează în mod clar utilizatorilor profesioniști.

Sony a fost un jucător de frunte în ceea ce privește camerele foto și video. Având în vedere că prima sa dronă se concentrează pe punctele forte ale companiei, va fi interesant să vedem performanța produsului în viața reală. Va concura împotriva DJI și Parrot, printre altele.

Citește și despre: DJI Mini 2 este drona perfectă pentru începători

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x