ASUS anunță primul său monitor de gaming OLED de 27 inch

ASUS a anunțat primul său monitor de gaming cu un ecran OLED de 27 de inch. Produsul face parte din linia ROG, destinată jocurilor, se numește PG27AQDM, are o rată de refresh de 240 Hz și rezoluție de 1440p.

Producătorul nu a dezvăluit toate detaliile despre noul monitor, care ar trebui să fie prezentat integral în cadrul CES 2023 de la începutul lunii ianuarie, unde ne putem aștepta la specificații detaliate, la primele impresii și, cu noroc, la preț.

Monitor de gaming ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM

Asus ROG Swift PG27AQDM

Monitorul a fost anunțat într-o postare pe profilul oficial de Twitter al ASUS ROG Global. Din imaginile lansate, designul produsului prezintă aceeași temă ROG roșie și gri ca și alte monitoare din gamă și același suport cu trei picioare.

Diferența se datorează acoperirii subțiri a monitorului în jurul marginilor exterioare ale ecranului datorită tehnologiei de auto-iluminare a OLED, care necesită o adâncime generală mai mică a monitorului pentru a funcționa în comparație cu alte standarde de afișare.

La 27 de inch, PG27AQDM este cel mai mic monitor OLED pe care Asus l-a anunțat până în prezent. Data sosirii în magazine nu a fost dezvăluită. După cum am menționat, nu rămâne decât să așteptăm CES 2023 pentru a afla mai multe detalii despre acest produs.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x