MSI lansează noi monitoare de jocuri OLED de 55 inch și miniLED curbate de 34 inch

MSI tocmai a lansat o pereche de monitoare noi pentru jocuri. Cele două noi lansări includ un monitor pentru jocuri OLED masiv de 55 inch, împreună cu un monitor pentru jocuri curbat, care dispune de un panou miniLED.

Vorbind despre monitorul curbat pentru jocuri, cel mai recent monitor de gaming de la Micro-Star International are un panou curbat de 34 inch care acceptă o rată de refresh ridicată de 165 Hz. Compania promite că panoul oferă și o reproducere excelentă a culorilor. Acest monitor este comercializat în principal pentru jucătorii de pe computer și se numește MEG Artymis 341. În special, noul monitor este primul din industrie care prezintă o curbură ascuțită, oferind în același timp iluminare de fundal miniLED.

Modelul îndeplinește, de asemenea, cerințele VESA Display HDR 1000 care acceptă un interval dinamic înalt HDR10 și oferă o luminozitate maximă de 1.000 nits. Are o rezoluție de 3440 x 1440 și un raport de aspect 21:9. Afișajul are o curbură ascuțită a arcului de 1000R și o curbură centrală de 800R. În plus, monitorul își propune să ofere o experiență de joc de top, fără a compromite imaginile.

Monitor jocuri MSI MEG 551U OLED

Ajuns la gigantul de 55 inch, monitorul masiv de jocuri prezintă un panou OLED care este țintit jucătorilor de pe consolă. Este denumit MEG 551U OLED și este al doilea monitor OLED de 55 inch de la companie care este orientat spre gaming. Promite să ofere o calitate înaltă a imaginii pentru a vă bucura de titluri/exclusivuri frumoase single player pe consolă pe un ecran mare. Acest model este orientat mai mult către titluri de acțiune și RPG, în timp ce monitorul curbat pentru jocuri este mai bun pentru shooterii cu ritm rapid și titluri competitive. 

Prețul acestor noi monitoare de jocuri nu a fost încă anunțat, dar este clar că s-ar putea să nu fie ieftine. MSI a tachinat că ambele ecrane vor fi puse în vânzare cândva în 2022.

CITEȘTE ȘI: ASUS ROG Swift PG32UQ este primul monitor de gaming 4K de 32 inci din lume cu HDMI 2.1

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x