ASUS ROG Swift PG32UQ este primul monitor de gaming 4K de 32 inci din lume cu HDMI 2.1

La CES 2021, ASUS a anunțat ASUS ROG Swift PG32UQ ca primul monitor de gaming de 32 inci din lume cu HDMI 2.1. Acest monitor de ultimă generație al companiei vine cu specificații similare cu Acer Nitro XV282K KV și LG UltraGear 27GP950.

Noul monitor de gaming ROG Swift PG32UQ are un panou LCD IPS de 32 inci cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli (4K), 138 PPI și 1 ms timp de răspuns de la gri la gri (GtG). Dispozitivul este calibrat din fabrică pentru precizie de culoare, acoperire sRGB completă și acoperire DCI-P3 de 98%.

Avem nu doar 1 ci 2 conectori HDMI 2.1 pe ASUS ROG Swift PG32UQ, care vor oferi amândouă 4K 120Hz prin porturile duale HDMI 2.1 și până la 4K 144Hz prin DisplayPort 1.4 și tehnologia DSC (Display Stream Compression).

În plus, acceptă tehnologiile HDMI 2.1 Variable Refresh Rate (VRR) și tehnologiile AMD FreeSync Premium Pro, în timp ce certificarea compatibilă NVIDIA G-SYNC vine. Puteți conecta placa grafică NVIDIA GeForce RTX 30 sau AMD Radeon RX 6000 din noua generație direct pe ASUS ROG Swift PG32UQ sau noile console PS5 ori Xbox Series X / S.

Citește și: OnePlus Band, prima brățară de fitness lansată de OnePlus, vine la un preț accesibil

ASUS include tehnologia sa Variable Overdrive în noul monitor de joc ROG Swift PG32UQ, pe care compania o explică pe site-ul său:

Overdrive este o tehnică obișnuită folosită pentru a reduce timpul necesar pentru ca un pixel să treacă de la o culoare la alta pe un panou LCD. Un joc rapid care rulează la FPS foarte mare va arăta mai bine cu o setare de overdrive mai mare, în timp ce un titlu cu intensitate grafică la 60 FPS ar putea prezenta artefacte de overdrive la aceeași setare.

Modificarea constantă a acestei setări manual este o corvoadă, dar ASUS ROG Swift PG32UQ aplică automat cantitatea corectă de overdrive, chiar dacă rata de cadre se schimbă în timp. Cinci niveluri de control Variable Overdrive vă permit să reglați în continuare agresivitatea caracteristicii în intervalul ratei de reîmprospătare pentru o vizualizare ideală a conținutului de pe ecran.

Nu în ultimul rând, vine cu șasiu de inspirație cibernetică, rame subțiri, un suport reglabil, iluminare Aura Sync pentru sigla ROG din spate, porturi USB și un port de ieșire pentru căști.

ASUS ROG Swift PG32UQ nu va fi livrat până cândva în Q2 2021. Asus nu a împărtășit un preț pentru acest model, dar nu vă așteptați să coste sub 900 dolari.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x