Top cele mai bune jocuri PlayStation 5

Există deja o selecție excelentă cu cele mai bune jocuri PlayStation 5 pe care ar trebui să le joci pe noua ta consolă, chiar dacă PS5 are doar câteva săptămâni de când s-a lansat. Există atât de multe lucruri pe care le poate face noua ta consolă PS5, de la grafică de ultimă generație și viteză de încărcare mai mare până la vrăjitoria tehnică de feedback haptic și declanșatoare adaptive. Cele mai bune jocuri PlayStation 5 prezintă aceste noi abilități și, indiferent dacă încorporează sau nu noile capacități ale DualSense, toate arată superb și le garantează distracția de a juca. 

Dacă sunteți printre puținii norocoși care au obținut noua consolă Sony, vă veți întreba ce să jucați. Iată alegerile noastre inițiale pentru cele mai bune cinci jocuri PlayStation 5.

Spider-Man: Miles Morales

Spider-Man: Miles Morales se bazează pe lumea super-eroului remarcabil a Insomniac Games și prezintă o poveste de origine plăcută pentru complicele lui Peter Park. Cu câteva modificări minunate de luptă și stealth, precum și cu mai multe personaje simpatice și relatabile, acest lucru este esențial pentru fanii jocului original.

Spider-Man: Miles Morales de la Marvel oferă o experiență cinematografică de succes, care rivalizează cu ușurință cu cele mai bune de la Hollywood. Modul de fidelitate al jocului arată puterea de urmărire a razelor (reflecții și iluminare realiste) și există și un mod de performanță de 60 fps neted. Dacă ți-a plăcut primul joc Spider-Man sau pur și simplu dorești să experimentezi încă un alt joc PlayStation excelent, nu trebuie să cauți mult mai departe decât ieșirea de debut a lui Miles.

Jocuri PlayStation 5: Astro’s Playroom

Conceput pentru a arăta ce poate face controlerul Dual Sense al PS5, Astro’s Playroom este unul din acele ocuri care vine gratuit cu consola PlayStation 5. „Demo de tehnologie gratuită” nu țipă „trebuie jucat”, dar Astro’s Playroom a primit aprecieri puternice pentru că a fost umplut cu inteligent. omagii aduse jocurilor PlayStation anterioare și, mai important, pentru distracția de a juca. 

Astro’s Playroom nu încearcă să ascundă faptul că este o scuză pentru a vă arăta ce poate face un gamepad. Dar evocă o lume pe care veți dori să o vedeți și să o explorați, potrivit lui Mike Epstein din GameSpot

Assassin’s Creed Valhalla

Cea mai recentă intrare din seria Assassin’s Creed demonstrează că franciza nu prezintă semne de oboseală. Centrând povestea în jurul expansiunii vikingilor în Anglia în secolul al IX-lea, Assassin’s Creed Valhalla a redefinit regulile francizei din nou cu abilitatea de a pradă mănăstiri, de a-ți construi așezarea nordică în devenire și de a descoperi unelte unice și abilități puternice. 

PS5 surprinde frumos munții înghețați ai Norvegiei și râurile îndoite ale Angliei, deopotrivă, în 4K uimitoare, iar capacitatea de a călători între regatele sfâșiate de război mai repede decât sună claxonul pentru o petrecere de raid, rămâne impresionantă pe tot parcursul. Assassin’s Creed Valhalla este unul dintre cele mai bune jocuri pentru consola PlayStation 5.

Sackboy: O mare aventură

Sackboy: A Big Adventure este unul din acele jocuri perfecte pentru PlayStation 5. Este superb, experimental și accesibil tuturor manierelor jucătorilor. În ciuda naturii sale ușoare, există încă un platformer solid aici, care este absolut plin de idei inteligente. 

Este o afacere capricioasă care bifează toate cutiile la care te-ai aștepta, adăugând în același timp o doză decentă de surprize, care a fost mai mult decât suficientă pentru a-mi atrage atenția în selecția sa de lumi atrăgătoare.

Chiar și după toți acești ani, nimic nu bate mai bine să pozeze pentru o imagine la sfârșitul fiecărui nivel, în timp ce Sackboy emite un rânjet cu o treabă în mână. Se pare că una dintre cele mai bune modalități prin care Sony poate începe o nouă generație este să-și boteze consola cu un platformer care ne amintește unde a fost și cât de departe a ajuns.

Sufletele demonului, unul dintre cele mai bune jocuri PlayStation 5

Sufletele demonului este un joc adevărat. A fost adevărat în 2009, când dezvoltatorul FromSoftware a lansat jocul de rol revoluționar mecanic pe PlayStation 3 și rămâne adevărat pentru remake-ul Bluepoint Games, lansat alături de Sony PlayStation 5. De la iluminarea spectaculoasă și șefii îngrozitori până la detaliile sale fenomenale de textură, este o priveliște superbă de văzut. De asemenea, timpul de încărcare este practic inexistent, tranzițiile de nivel durând cel mult trei secunde. 

Un remake al jocului PlayStation 3 din 2009, Sufletele demonului vă va testa cotletele de joc cu dificultatea sa de pedepsire. Cu toate acestea, dacă aveți puterea de a persevera, exaltarea care așteaptă este sincer de neîntrecut. Fii pregătit să mori de sute de ori înainte de a ieși învingător.

Citește și: Jocul Fortnite este pregătit pentru noua generație de console PS5 și Xbox Series X / S

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x