Jocul Fortnite este pregătit pentru noua generație de console PS5 și Xbox Series X / S

Epic Games a confirmat că jocul Fortnite este pregătit pentru sosirea noii generații de console, cu versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X / S care vor ajunge în ziua lansării noilor platforme.

Jucătorii „Fortnite” de pe noile console de la Sony și Microsoft vor putea juca la definiție 4K și 60 de cadre pe secundă. Vor beneficia de încărcare mai rapidă și imagini îmbunătățite pe fiecare sistem.

Nu numai că Fortnite rulează la 4K, 60 de cadre pe secundă pe Xbox Series X și PS5 (și 1080p la 60FPS pe seria S), ci va menține aceste 60 de cadre atunci când rulează în modul local cu ecran divizat, ceea ce este cu siguranță un mod prin care oamenii joacă jocul. Ambele versiuni au vizuale dinamice noi, cu copaci și frunziș care reacționează la explozii. Ambele versiuni se vor încărca, de asemenea, mult mai repede decât au făcut-o pe Xbox One și PS4.

Versiunea PS5 a jocului acceptă îmbunătățiri suplimentare, inclusiv suport pentru feedback-ul haptic DualSense și posibilitatea de a-ți alege modul de joc direct din meniul acasă, saltând instantaneu într-o coadă.

Progresul jocului pentru cei care își actualizează consolele va crește chiar acolo unde a rămas pe consolele mai vechi, mai murdare și mai puțin puternice.

Iată pe scurt noile opțiuni cu care Epic Games intenționează să îmbunătățească vizual jocul Fortnite:

  • Rezoluție 4K la 60 FPS pe PS5 și Xbox Series X
  • Rezoluție 1080p și 60 FPS pe Xbox Series S
  • Efecte dinamice mai bune și fizică mai bună pe Xbox Series X și PS5
  • Timpuri de încărcare reduse pe toate consolele
  • Ecranul divizat va oferi, de asemenea, 60 FPS pe toate consolele

Toate versiunile de generație următoare ale Fortnite vor fi disponibile la lansare pe platformele respective: 10 noiembrie pentru jucătorii Xbox Series S și Series X și 12 noiembrie pentru jucătorii PlayStation 5.

Citește și: DJI Mavic Mini 2 se poate lansa în curând

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x