ASUS ROG Phone 4 va avea o baterie de 6000 mAh

Asus a început să construiască hype în jurul viitorului său smartphone emblematic, ASUS ROG Phone 4. Chiar dacă compania a lansat teasere oficiale, telefonul a continuat să fie detaliat sub formă de scurgeri și zvonuri.

Conform unei noi scurgeri (prin Digital Chat Station), Asus ROG Phone 4 va veni cu o baterie cu celule duble de 6.000 mAh, cuplată cu suport de încărcare rapidă de 60W sau 65W.

Noul raport coroborează detaliile care au fost dezvăluite prin listarea 3C a Chinei. Lista a dezvăluit un telefon Asus cu I005DA. O listă separată Geekbench a arătat că telefonul are cel mai recent procesor Snapdragon 888 al lui Qualcomm, cuplat cu 8 GB RAM. De asemenea, rulează pe Android 11 de la început.

În cazul în care nu știați, seria ROG Phone se adresează în primul rând pasionaților de jocuri. Smartphone-urile din gama sunt cunoscute pentru specificațiile lor high-end și o grămadă de optimizări hardware și software destinate experienței de joc fără probleme.

Asus a avut succes anul trecut cu ROG Phone 3. Telefonul emblematic din 2019 a venit cu un puternic ecran AMOLED, procesor Qualcomm Snapdragon 865+, 144Hz și o baterie de 6000 mAh.

Fiind un smartphone pentru jocuri, ROG Phone 3 conține difuzoare care au acum 7 magneți pentru o distorsiune mai mică. De asemenea, are un sistem GameCool de a treia generație, care are radiator de 6 ori mai mare, cameră de vapori din cupru reproiectată și o peliculă de grafit mai mare pentru a menține componentele reci.

Citește și despre: ASUS confirmă GeForce RTX 3080 Ti

În comparație cu alte smartphone-uri de jocuri concurente care vor fi lansate și în acest an, cum ar fi Black Shark 4 și Red Magic 6, încărcarea rapidă a Asus ROG Phone 4 de 60W / 65W este mult mai lentă decât încărcarea lor cu fir rapid de 120W. Cu toate acestea, capacitatea bateriei sale este semnificativ mai mare decât a lor, care este de doar 4500 mAh.

ASUS nu a dat încă o dată oficială de lansare pentru viitorul său telefon de joc sau orice indiciu cu privire la numele său. Să ne amintim că companiile chineze consideră că numărul „4” este de rău augur și am văzut deja OnePlus sărind numărul patru din gama sa. Cu alte cuvinte, ASUS ROG Phone 4 s-ar putea să nu ajungă niciodată. În schimb, am putea obține un nou ASUS ROG Phone 5 care să-i ia locul.

Citește și despre: ASUS ROG Phone 3 are specificații complete, apărute pe TENNA

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x