LG anunță gama de monitoare 2020, inclusiv noul UltraWide de 38 inci cu Thunderbolt 3

La doar o săptămână după anunțarea gamei actualizate de laptopuri LG Gram, LG și-a dezvăluit noua linie de monitoare „Ultra” pentru 2020, incluzând un nou monitor UltraWide de 38 inci strălucitor cu conectivitate Thunderbolt 3. Cele 3 noi monitoare anunțate prin intermediul unui comunicat de presă sunt: UltraFine Ergo, Ultra Gear și UltraWide.

Noua generație de monitoare Ultra LG, care urmează să fie dezvăluite la CES 2020, este concepută pentru a îmbunătăți dramatic experiența utilizatorului cu un design superior și performanțe de ultimă oră.

„Gama noastră de monitoare 2020 depășește așteptările cu performanțe la nivel profesional, calitate a imaginii și viteză”, a declarat Jang Ik-hwan, șeful diviziei IT al LG.

Monitor LG UltraWide 2020

Pentru utilizatorii de Mac, opțiunea principală este noul monitor QHD+ UltraWide curbat de 38 inci. Acest model prezintă o rezoluție de 3840 x 1600 (aproape 4 K) și un display IPS Nano de 1ms cu o rată de actualizare de 144Hz. Ecranul Nano IPS al monitorului acoperă 98% din spațiul color DCI P3 pentru imagini incredibil de naturale și realiste. Rezoluția îi conferă o densitate de pixeli mai mică decât UltraWide-ul existent de 34 de inci cu Thunderbolt 3. Certificat ca VESA DisplayHDR 600, acest monitor oferă o experiență HDR cu adevărat dinamică pe ecranul mamut de 38 inch.

În ceea ce privește conectivitatea, noul UltraWide prezintă două porturi HDMI, unul DisplayPort, două porturi USB și Thunderbolt 3. Nu există detalii despre disponibilitate, dar participanții la CES 2020 vor putea experimenta în primul rând confortul utilizatorului final, calitatea remarcabilă a imaginii și viteza de aprindere a monitoarelor Ultra 2020 de la LG. De asemenea, LG nu a dezvăluit încă imagini cu monitorul UltraWide.

Monitor LG UltraFine „Ergo” 2020

Monitor LG UltraFine Model 32UN880
Sursa foto: LG

Pe lângă noul monitor UltraWide cu Thunderbolt 3, LG a prezentat un nou ecran UltraFine „Ergo” de 32 inch. Cu o rezoluție 4K, acest ecran oferă ceea ce LG numește un design ergonomic și flexibil. După cum puteți vedea în imaginea de mai sus, UltraFine Ergo dispune de un suport care economisește spațiu, care se fixează pe birou. 

“Standul LG Ergo se poate extinde spre exterior sau poziționat aproape de perete, mutat până la nivelul ochilor sau coborât la birou. Poate chiar să se învârtă să înfrunte direcția opusă pentru o partajare convenabilă a informațiilor cu un coleg de birou. Monitorul Ergo a poate fi poziționat la înălțimea, distanța și unghiul perfecte pentru o experiență de utilizare mult mai confortabilă și mai durabilă”, a explicat LG în comunicatul dat.

UltraFine Ergo de 32 inci dispune de o rezoluție de 3840 x 2160 cu o rată de actualizare de 60Hz și suport HDR10. Există un port USB-C alături de două porturi HDMI, unul DisplayPort și două porturi USB.

Citește și despre: Google Pixel 4, în top 5 telefoane la testul audio DxOMark

Monitor LG UltraGear 2020

Monitoare LG UltraGear Range
Sursa foto: LG

În sfârșit, LG a prezentat și trei noi monitoare UltraGear pentru jocuri. Modelele UltraGear 34GN850 și 38GN950 dispun de afișaje IPS mari de 1ms și o rată de actualizare de 160Hz, în timp ce modelul 27GN950 are o rată de reîmprospătare de 144Hz, supraîncărcabilă la 160Hz. Puteți obține mai multe detalii din comunicatul oficial.

Citește și despre: Twitter va începe să șteargă conturile inactive în decembrie

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x