Xiaomi Pad 5 primește o actualizare Android 12

Xiaomi a reintrat în categoria tabletelor odată cu lansarea seriei Xiaomi Pad 5 în august 2021. Modelul non-pro și-a făcut drum pe mai multe piețe internaționale în următoarele câteva luni. La un an de la lansare, produsul primește în sfârșit actualizarea Android 12 la nivel global.

Xiaomi a debutat Xiaomi Pad cu MIUI 12.5 pentru Pad bazat pe Android 11. A fost actualizat la MIUI 13 înainte de a fi lansat pe piețe precum India.

Cu câteva zile în urmă, tableta Xiaomi Pad 5 a avut acces la actualizarea Android 12 în China. Această actualizare este acum disponibilă și pentru variantele SEE și Global ale dispozitivului.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că cea mai recentă actualizare software pentru produs se află în faza „Stable Beta”. Cu cuvinte mai simple, acesta a fost pus la dispoziție doar pentru câțiva utilizatori selectați.

Dacă acești utilizatori timpurii nu se confruntă cu probleme majore, atunci actualizarea va fi disponibilă pentru mai multe unități în zilele următoare. În același timp, ne așteptăm ca Xiaomi să extindă disponibilitatea actualizării la mai multe variante regionale, cum ar fi India, Rusia, Turcia și Taiwan.

Acestea fiind spuse, este trist că tableta Xiaomi Pad 5 primește actualizarea Android 12 abia acum, când Android 13 este deja disponibil. Ar fi fost frumos dacă compania ar fi lansat Android 12L în schimb, așa cum face Samsung pentru gama de tablete.

Deocamdată, nu se știe dacă tableta va primi actualizarea Android 13 în viitor. Dar ar putea primi actualizarea MIUI 14.

Caracteristici Xiaomi Pad 5

O tabletă mid-range de înaltă calitate, cu accent pe performanță este Xiaomi Pad 5. Este alimentată de Qualcomm Snapdragon 860 SoC, care oferă performanțe solide în jocuri. De asemenea, are un display de 120Hz, care îmbunătățește fluiditatea software-ului.

O experiență de vizionare superioară este oferită de compatibilitatea uriașului display cu Dolby Vision, iar sunetul puternic și clar al sistemului cu patru difuzoare este util atât pentru jocuri, cât și pentru consumul de conținut.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x