Tableta Lenovo Yoga Pad Pro va fi lansată pe 24 mai

După ce și-a tachinat Yoga Pad Pro 13 săptămâna trecută, Lenovo a dezvăluit acum data lansării viitoarei sale tablete. Dispozitivul urmează să fie anunțat pe 24 mai în China. Cel mai recent teaser confirmă, de asemenea, că Yoga Pad Pro va aduce o configurație cu patru difuzoare cu Dolby Atmos adăpostit în suportul tubular.

Viitoarea Lenovo YOGA Pad Pro va fi o tabletă Android de ultimă generație de la companie. Se așteaptă să fie însoțită de o tabletă de nivel mediu numită Lenovo Xiaoxin Pad Plus și o altă tabletă premium numită Lenovo Xiaoxin Pad Pro 2021.

Cel mai recent Yoga Pad va oferi un ecran mare de 13 inci cu rezoluție 1440p și rată de refresh de 120Hz. Ecranul suportă 4096 de niveluri de presiune, ceea ce îl face ideal pentru schițarea și preluarea notelor. Conform speculațiilor, vom vedea Snapdragon 870 la cârmă.

Tableta va aduce conectivitate HDMI care vă va permite să o utilizați pe un ecran portabil. Suportul său alungit are și un cuier pe care îl puteți agăța pe diferite suprafețe. De asemenea, este setat să conțină două porturi USB-C – unul pentru încărcare și altul pentru conectarea perifericelor.

CITEȘTE ȘI: Lenovo GeekPro 2021 lansat cu procesor Intel i7-11700F

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x