Tableta Realme Pad Mini a fost lansată oficial!

Tableta Realme Pad Mini a fost în sfârșit lansată oficial prin intermediul site-ului web din Filipine. Tableta are un ecran de 8,7 inchi și se încarcă rapid. Este alimentată de un chipset Unisoc și are două opțiuni de memorie și suport LTE.

Tableta Realme Pad Mini specificații

Noul Realme Pad Mini apare pe piață cu un ecran cu diagonala de 8,7 inchi, un LCD cu o rezoluție de 1.340 x 800 pixeli și cadre mai înguste pe laterale. La un capăt are o mufă pentru căști situată lângă portul USB Type-C. Tableta oferă 4G în toate versiunile sale (și se pare că va fi un model doar WiFi) pe lângă WiFi 5 și Bluetooth 5.0.

Procesorul ales este Unisoc T616 cu GPU Mali G57 de la ARM cu un singur nucleu de randare. În memorii avem o versiune de bază cu 3GB/32GB și o versiune superioară cu 4GB/64GB. Putem adăuga până la 1TB în plus datorită slotului microSD.

Pe spatele lui Pad Mini se află o cameră de 8 megapixeli. Cu toate acestea, această cameră nu este acceptată cu blitz LED. Senzorul camerei se află singur în modulul dreptunghiular de pe spatele tabletei. În față, există o cameră de 5 megapixeli.

Tableta Realme Pad Mini primește energie de la o baterie de 6.400 mAh cu încărcare rapidă de 18W și încărcare inversă, deși viteza acesteia din urmă nu este specificată. Tableta este ușoară și relativ subțire, cântărește 372 de grame și măsoară 211,8 × 124,48 × 7,6 mm.

Preț și disponibilitate

Tableta Realme Pad Mini este lansată inițial în Filipine și este disponibilă în opțiuni de culoare gri și albastru. Momentan nu avem nicio veste că va fi comercializată la nivel internațional în ciuda faptului că ar fi logic. Prețurile pentru Filipine sunt următoarele:

  • Realme Pad Mini 4G cu 3GB/32GB: 9.990 pesos filipinezi sau 175 euro la schimb
  • Realme Pad Mini 4G cu 4GB/64GB: 11.990 pesos filipinezi sau 210 euro la schimb.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x