OPPO Pad cu Snapdragon 870 și Android 11 apare pe Geekbench

OPPO este pregătit să intre pe piața tabletelor odată cu lansarea OPPO Pad, iar dispozitivul a fost scurs de câteva ori în trecut. De asemenea, a fost dezvăluit că tableta va fi lansată în a doua jumătate a acestui an.

Acum, în cea mai recentă scurgere, OPPO Pad, care poartă numărul de model OPD2101, a apărut pe platforma de benchmarking Geekbench, dezvăluind câteva detalii cheie despre dispozitiv.

Lista Geekbench, care a fost distribuită de tipster Mukul Sharma, dezvăluie că dispozitivul va veni alimentat de procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 870 tactat la 3,19 GHz, cuplat cu GPU Adreno 650.

Dispozitivul testat are 6 GB de RAM, dar ar putea exista alte câteva modele cu configurații de memorie diferite. Dispozitivul a reușit să obțină 4.582 de puncte la testul single-core și 12.259 de puncte la testul multi-core.

De asemenea, este dezvăluit că OPPO Pad va rula sistemul de operare Android 11 din cutie. Similar cu smartphone-ul brandului, ne așteptăm ca viitoarea tabletă să vină cu propria interfață personalizată ColorOS deasupra.

Scurgerile anterioare au dezvăluit că OPPO Pad va veni cu un afișaj LED care va oferi o rată de refresh de 120 Hz. În ceea ce privește camera, va exista un senzor primar de 13 MP și un snapper de 8 MP pe partea frontală pentru selfie-uri și apeluri video. Deși capacitatea bateriei nu este încă cunoscută, lista 3C a dezvăluit suport pentru încărcare rapidă de 33 W.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x