Samsung Galaxy S23 va avea stocare de bază de 256 GB

Samsung lansează toate smartphone-urile Galaxy S23 cu cel puțin 256 GB de stocare, conform celor mai recente zvonuri. Potrivit lui Ahmed Qwaider pe Twitter, opțiunea de 128 GB a dispărut, ceea ce înseamnă că nu va exista o versiune de 8 GB RAM a Galaxy S23 Ultra – doar 12 GB. În special, Qwaider a dezvăluit o singură opțiune de stocare pentru S23 și S23+, dar trei pentru S23 Ultra.

Samsung Galaxy S23: Stocare de bază de 256 GB?

Este de la sine înțeles că creșterea stocării de bază s-ar traduce printr-un preț de pornire mai mare. Pentru a ne aminti, seria Samsung Galaxy S22 a fost lansată anul trecut cu un preț de pornire de aproximativ 883 dolari. Dar anul acesta s-ar putea să vedem o creștere semnificativă a acestor cifre.

Cipurile de stocare din flagship-urile din 2022 au fost soluția UFS 3.1, dar ne așteptăm ca seria Galaxy S23 să treacă la UFS 4.0 – aduce o viteză de citire de 2 ori mai mare și o viteză de scriere secvențială de 1,6 ori mai mare. Există, de asemenea, o îmbunătățire cu 46% a eficienței energetice, ceea ce ar crește durata de viață a bateriei celulelor mai mari.

Se zvonește, de asemenea, că linia Galaxy S23 prezintă noul cip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 și un nou sistem de răcire, așa că ar fi bine să avem mai mult spațiu pentru descărcarea jocurilor.

Navele de vârf ale Samsung din 2023 sunt chiar după colț. Gama ar trebui să includă Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Se zvonește că brandul va lansa noile smartphone-uri alături de One UI 5.1 și următoarea generație de Samsung Galaxy Book pe 1 februarie. Cu toate acestea, încă se așteaptă o dată oficială de lansare.

Samsung Galaxy S23 culori

Mai devreme astăzi, o scurgere de informații a dezvăluit opțiunile de culoare ale modelelor viitoare. Aparent, brandul nu va oferi smartphone-urile S23 în alb anul acesta. Dispozitivele pot ajunge în Phantom Black, Green, Lavender și Cream. În plus, zvonurile sugerează că seria va avea un nou sistem robust de management termic pentru o performanță mai bună. De asemenea, se spune că brandul abordează problema limitării procesorului.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x