Samsung Galaxy S22 FE există, dezvăluie noi scurgeri

Mai multe rapoarte au susținut că Samsung Galaxy S22 Fan Edition nu există. Cu toate acestea, o nouă scurgere dezvăluie că Samsung Galaxy S22 FE există. Se pare că dispozitivul poate veni echipat cu un cip MediaTek.

Samsung Galaxy S22 FE este în lucru

Un tweet lansat de un zvonac dezvăluie că Galaxy S22 FE și Galaxy Buds 2 vor veni în curând. Un alt zvonac cunoscut, Dohyun Kim, a confirmat sosirea acestor dispozitive, dar a mai spus că Galaxy S22 FE nu va mai veni.

Sunt răspândite speculații că următorul eveniment Galaxy Unpacked al Samsung va avea loc pe 1 februarie pentru a anunța seria Galaxy S23. Potrivit unui alt tipper (RGcloudS), Samsung va anunța unele produse, precum Samsung Galaxy S22 FE și Galaxy Tab S8 FE, în a doua parte a Unpacked. Credem că aceste dispozitive pot primi o lansare ușoară la câteva săptămâni după ce seria Galaxy S23 devine oficială.

Informatorul a susținut că Samsung Galaxy S22 FE va sosi în locul lui Galaxy A74. Pentru cei care nu știu, se spune că compania lucrează deja la câteva telefoane noi din seria A, cum ar fi Galaxy A14, A24, A34 și A54. Cu toate acestea, nu există știri despre existența lui A74, ceea ce sugerează că acesta ar fi putut fi anulat.

Galaxy S22 FE se va lansa în locul Galaxy A74?

Scurgerea afirmă că Samsung Galaxy S22 FE se va lansa în loc de Galaxy A74. Poate ajunge cu chipset-ul Exynos 2300 și camera principală Samsung ISOCEL HM6 de 108 MP. Se așteaptă ca S22 FE să coste la fel ca și Galaxy A73, care a fost anunțat la 499 dolari la începutul acestui an.

De asemenea, este de așteptat ca Galaxy Tab S8 FE să aibă același chipset Exynos 2300. Scurgerea a mai dezvăluit că al doilea eveniment Unpacked, care va avea loc în Q3 2023, va vedea sosirea seriei Galaxy Tab S9.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x