Seria Samsung Galaxy S10 primește One UI 4 beta

Samsung Korea a anunțat astăzi (prin TizenHelp) că proprietarii seriei Galaxy S10 se pot alătura acum programului de testare beta One UI 4.0. Dispozitivele incluse în această rundă sunt Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy S10 Plus și Galaxy S10 5G.

Programul este în prezent limitat la Coreea de Sud, dar ne așteptăm ca compania să-l extindă la modele globale în curând. Cei care sunt interesați să-l verifice se pot înscrie mai întâi în programul beta prin aplicația Samsung Members. După aceea, actualizarea OTA ar trebui să apară pentru descărcare pe dispozitiv.

În următoarele săptămâni, este de așteptat ca programul beta să fie deschis pe piețe majore precum SUA, China, India, Anglia și Germania. Nu este încă clar când România va intra în acest program beta. Cu toate acestea, după programul beta, versiunea stabilă One UI 4 pentru Galaxy S10 este probabil să fie distribuită spre sfârșitul lunii decembrie. După cum știți, Samsung și-a șters partajarea calendarului One UI 4 în scurt timp în noiembrie. În acest sens, există posibilitatea ca compania să schimbe datele din acest calendar scurs.

Totuși, este destul de înviorător să vezi că Android 12 ajunge atât de curând pe un flagship de doi ani, chiar dacă deocamdată este doar beta. Și nu este prima dată când vedem modelele Samsung din 2019 primind One UI 4 beta, deoarece Samsung Korea a confirmat la începutul acestei săptămâni că și seria Note 10 va avea acces la acesta. Este o schimbare binevenită față de companiile cărora le ia ani de zile să aducă software-ul beta pe telefoanele lor mai noi.

Ce schimbări oferă?

Printre tot ce vor primi utilizatorii odată cu trecerea la One UI 4.0 pe smartphone-urile lor găsim o listă largă. Începând cu designul, unde integrarea Android 12 înseamnă posibilitatea de a facilita schimbări de stil pentru pictograme sau meniuri în funcție de tapetul ales.

Odată cu aceasta, există și îmbunătățiri în controlul confidențialității, care ne oferă posibilități totale de a ne păstra datele în siguranță. Totul la îndemână cu panoul său de confidențialitate. Odată cu aceste evoluții, ecosistemul Samsung se extinde, îmbunătățind aplicațiile proprii ale sistemului precum tastatura, unde sunt integrate stickere și GIF-uri pentru a ne exprima și în același timp lucrând în colaborare cu alte mărci pentru a integra schimbări pe care încetul cu încetul le vom face. vedea.

După Galaxy S10, va veni rândul multor alte modele precum familia Galaxy Note 10 , Note 10 Plus, Galaxy Fold, Z Fold 3, Z Flip 3, Z Fold 2, Z Flip, Z Flip 5G și bineînțeles seria A cu Galaxy A82 5G, A72, A52, A52 5G, A52s 5G, A42 5G, printre altele.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x