Samsung One UI 4 beta (Android 12) lansat pe Galaxy Fold 3 și Galaxy Flip 3

Samsung lucrează la noua interfață personalizată One UI 4 bazată pe cel mai recent sistem de operare Android 12. Gigantul sud-coreean a încheiat recent testele beta pentru telefoanele sale emblematice din seria Galaxy S21.

Acum, compania a început testarea beta a noului One UI 4 bazat pe Android 12 pentru cele mai recente smartphone-uri pliabile. Anunțul vine de la un community manager Samsung, (prin SammyFans), care spune că „Programul beta One UI pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 va începe în curând, așa că vă rugăm să aveți răbdare”.

Rapoartele indică faptul că utilizatorii Galaxy Z Fold3 și Galaxy Z Flip3 din Coreea de Sud și India se pot înscrie în programul de testare beta al One UI 4. De asemenea, dispozitivele trebuie deblocate pentru a finaliza procesul de înscriere.

Utilizatorii eligibili se pot conecta la aplicația Samsung Members și apoi atinge butonul de înscriere One UI 4 beta din pagina de Notificări. După înregistrare, actualizarea ar trebui să fie disponibilă pentru descărcare în câteva minute.

Samsung și-a arătat  implementarea Material You pentru One UI și, de asemenea, a demonstrat capacitatea de a stabili obiective de sănătate împreună cu alții folosind Samsung Health Together, astfel încât grupurile să poată concura în îndeplinirea obiectivelor de antrenament sau exerciții fizice.

Există o nouă funcție numită  Quick Share care permite transferul fără probleme între dispozitivele Galaxy și multe altele. Similar cu modul Lost de la Apple, noua actualizare One UI 4 extinde SmartThings Find la lucruri precum Galaxy Buds și S Pens, valorificând până la 1,5 miliarde de instanțe de schimb de date între dispozitivele Samsung dintr-o rețea pentru a ajuta la identificarea locației unui accesoriu pierdut.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x