Specificațiile camerei Samsung Galaxy M52 5G s-au scurs

O listă recentă Geekbench a dezvăluit că viitorul Samsung Galaxy M52 5G va fi primul telefon al companiei care rulează Snapdragon 778G SoC. Acum o nouă scurgere oferă câteva detalii despre configurarea camerei.

Conform informațiilor GalaxyClub, Galaxy M52 5G va avea o configurație cu patru camere, cu un senzor principal ISOCELL GW3 de 64MP. O unitate ultrawide de 12MP și un macro shooter dedicat de 5MP sunt, de asemenea, în meniu, ceea ce înseamnă că a patra cameră va fi probabil un simplu senzor de adâncime.

Se spune că partea din față are un snapper selfie de 32MP.

În ceea ce privește alte specificații Samsung Galaxy M52 5G, acestea sunt în prezent un mister, deși este probabil să împărtășească o parte din hardware-ul său cu Galaxy A52. Dacă asta înseamnă sau nu că telefonul va avea caracteristici precum difuzoare stereo și rezistență la apă și praf IP67 rămâne de văzut. 

Nici capacitatea bateriei nu este cunoscută, dar cel puțin o celulă de 6.000 mAh este probabilă, având în vedere că M51 are o baterie de 7.000 mAh și ceva mai mic de 6.000 mAh ar fi un downgrade imens.

Anterior, era de așteptat ca telefonul să fie o versiune rebranduită a Galaxy F52 5G, care a fost introdusă luna trecută în China. Listarea Geekbench sugerează că telefonul va prezenta unele modificări. Samsung nu a făcut încă un anunț oficial în jurul datei de lansare a dispozitivului.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x