Pokemon Go primește o actualizare specială pentru iPhone

Niantic a lansat actualizarea 1.191.0 pentru aplicația Pokemon Go pentru iOS, permițându-i să ruleze la rate de cadre mai mari. Acum aveți posibilitatea de a activa 120 de cadre pe secundă când jucați jocul pe iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max.

Modificarea poate fi pusă în aplicare cu o nouă opțiune în setările jocului. Aceasta vă permite să „deblocați rata de reîmprospătare nativă a dispozitivului pentru un FPS mai mare”.

Setarea poate fi găsită în setările avansate ale jocului și va fi văzută ca o opțiune „rată de reîmprospătare nativă deblocată”. Cu toate acestea, jucătorii vor trebui mai întâi să se asigure că sunt actualizați la cea mai recentă versiune, care este 1.191.0.

Adăugarea nu este listată în noul jurnal de modificări al aplicației și probabil este inclusă în „diversele îmbunătățiri ale calității vieții” pe care dezvoltatorul le-a enumerat.

Până acum, Pokemon Go a fost limitat la un standard de 30 de fps pe toate dispozitivele iOS, inclusiv noile iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max, care sunt primele iPhone care acceptă rate de reîmprospătare de 120 Hz. Între timp, ratele de cadre mai mari au fost o caracteristică pentru o perioadă de timp pe omologul Android al jocului.

Conform unui raport al The Verge, activarea setării a făcut o diferență enormă în joc și l-a făcut mai receptiv. În timp ce noua caracteristică va fi cea mai eficientă pentru iPhone-urile mai noi, utilizatorii cu dispozitive Apple mai vechi vor găsi și setarea, deși este posibil să nu fie la fel de eficientă pe aceste dispozitive.

Acest lucru se datorează faptului că, deși ecranele mai vechi pot suporta rate de cadre mai mari, chipset-ul mai vechi din aceste dispozitive ar putea să nu suporte caracteristica la potențialul maxim.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x