Forza Horizon 5 Premium Edition PC/XBOX lansare, caracteristici, preț și cerințe minime de sistem

Forza Horizon 5 este un viitor joc de curse în lume deschisă, care este al 5-lea titlu din serie și al 12-lea capitol din saga Forza. De când a fost anunțat, a prins o mulțime de hype datorită emisiunilor atrăgătoare. De asemenea, este setat să aibă cea mai mare hartă din întreaga serie Forza Horizon.

Acum așteptarea s-a încheiat în sfârșit, iar FH5 este tocmai la orizont. De asemenea, vine ca parte a Xbox Game Pass pentru luna noiembrie. Și preîncărcarea Forza Horizon 5 este deja disponibilă.

Acest lucru foarte așteptat va avea o mulțime de lucruri de care comunitatea este entuziasmată cu nerăbdare. Fanii pot acum precomanda Forza Horizon 5 și va merita dacă doriți să încercați primul acest joc captivant.

Data lansării Forza Horizon 5 și acces anticipat

Data oficială de lansare a Forza Horizon 5 este 9 noiembrie 2021, dar o puteți încerca mai devreme prin achiziționarea de acces anticipat. FH5 va fi disponibil pentru jucătorii cu acces anticipat pe 5 noiembrie 2021, la miezul nopții.

Aceasta va fi cu patru zile mai devreme decât data de lansare inițială. Puteți obține acces anticipat la FH5 precomandând „Premium Edition” sau precomandând „Premium Add-ons Bundle” pentru joc.

Caracteristici Forza Horizon 5

Dacă te întrebi ce te așteaptă odată ce ai achiziționat Forza Horizon 5 Premium Edition, iată câteva dintre principalele caracteristici de joc:

 • Lumea deschisă. Seria Forza este cunoscută pentru peisajele sale uluitoare ale hărților lumii deschise, iar de data aceasta jucătorii pot explora și concura în diferite locații din Mexic;
 • Explorare. Poți participa la curse și poți arde roțile pe drumurile de beton, dar și de asemenea, să conduci pe teren off-road și să descoperi ținuturile întinse care te înconjoară;
 • Horizon Story. Participă la campania Horizon Story pentru a aborda numeroase provocări, întâlnește personaje noi și progresează prin narațiune și asistă la rezultatele acțiunilor tale;
 • Horizon Arcade. Acest mod îți permite să participi la provocări cu curse excesive, care te vor ține pe tine și prietenii tăi în picioare în timpul cursei sălbatice;
 • EventLab. Acest instrument de joc îți oferă posibilitatea de a personaliza curse, cascadorii, de a crea noi moduri de joc și de a face orice altceva posibil pentru a menține conținutul proaspăt și captivant;
 • Forza Horizon 5 Premium Edition la preț ieftin.

Forza Horizon 5 Premium Edition preț

Pentru a juca FH5 la prima dată, 5 noiembrie, jucătorii trebuie să fi achiziționat fie ediția premium a jocului, fie pachetul de suplimente premium pentru joc. Potrivit site-ului Xbox Store, această ediție și acest supliment pentru joc sunt singurele cu acea dată de lansare timpurie.

Ediția Premium este cea mai scumpă opțiune dintre cele trei disponibile și costă 502,49 lei. La acest preț, jucătorii obțin acces la joc cu patru zile mai devreme, primesc două expansiuni ale jocului și primesc Forza Horizon 5 Car Pass, pachetul de bun venit și abonamentul VIP.

Celelalte două ediții ale Forza Horizon 5 sunt legate de data lansării globale din 9 noiembrie. Ediția Standard costă 302,49 lei și conține doar jocul, în timp ce Ediția Deluxe costă 402,49 lei și vine cu Forza Horizon 5 Car Pass, menționat anterior, care adaugă 42 de mașini în plus la joc. Pentru cei care au Xbox Game Pass, jocul este disponibil cu abonamentul lor și pe 9 noiembrie.

FH5 dimensiune download

FH5 este de așteptat să fie cel mai greu joc al seriei, deoarece va prezenta cea mai mare și cea mai diversă hartă, împreună cu un număr crescut de mașini frumoase. Acest titlu uriaș va include, de asemenea, un număr nesfârșit de evenimente și provocări pentru jucători.

Veți avea nevoie de o cantitate bună de spațiu pe orice dispozitiv pentru a-l instala. Iată dimensiunea de download a FH5 pe diferite platforme:

 • Xbox Series X|S : 103 GB
 • PC : 103 GB
 • Xbox One : 116 GB
 • Xbox Cloud Gaming : 0 GB

Microsoft și Steam se vor bucura de o dimensiune de instalare mult compactă a titlului.

Cerințe Minime de Sistem

 • Arhitectură: x64
 • Cerințe de sistem: Windows 10
 • Procesor: 3-4170 @ 3.7Ghz OR i5-750 @ 2.67Ghz OR AMD FX-6300
 • Memorie: 8 GB RAM
 • Grafica: NVidia GTX 760 OR AMD RX 460

CITEȘTE ȘI: Netflix lansează primele sale jocuri pentru smartphone

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

2 Comentarii
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Pare a fi un joc foarte interesant. Multumesc pentru informatii! Acum ma gandesc sa il incerc 🙂

Alecs
6 months ago

Bine, gandeste-te

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x