Numele ASUS ROG Phone 5 confirmat oficial

Asus renunță la Asus ROG Phone 4 și va lansa Asus ROG Phone 5. Nu este prima dată când vedem o marcă scăpând „4” din numele său iterativ de produs. La fel s-a întâmplat și când OnePlus a trecut de la OnePlus 3 și 3T la OnePlus 5, sărind peste „4”. 

Numărul patru este considerat un număr cu ghinion în mai multe țări asiatice. Nu este clar dacă acesta este motivul pentru care Asus omite numărul. Zvonurile au sugerat că Asus va sări peste numărul 4 și acest lucru a fost confirmat oficial astăzi.

Numele ROG Phone 5 a fost confirmat într-o postare Weibo care sărbătorește parteneriatul de trei ani dintre Asus și Tencent. Anunțul în sine este un indiciu clar că probabil vom vedea o ediție Tencent ROG Phone 5.

Oricum, ASUS nu a confirmat încă data lansării, dar zvonurile spun că dispozitivul ar putea fi lansat în martie. Există, de asemenea, posibilitatea ca ASUS să-l anunțe la viitorul MWC Shanghai, programat pentru 23-25 ​​februarie. Aceasta este doar o presupunere, așa că mai bine așteptăm confirmarea oficială.

În ceea ce privește specificațiile, lista TENAA dezvăluie că ROG Phone 5 va avea un afișaj de 6,78 inci, chipset Snapdragon 888 camere triple puse orizontal, baterie dual-cell de 6.000 mAh și sistem de operare Android 11. Varianta reperată pe Geekbench avea 16 GB RAM și 512 GB stocare internă.

Alte specificații așteptate includ o cameră principală de 64MP, afișaj AMOLED cu o rată de reîmprospătare de 144Hz, încărcare rapidă de 65W.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x